Instant divattipp: Vásárlás divatosan - Dekoratív szatyrok bevásárláshoz

fashion week vásárlás műanyag szatyor környezetvédelem trendi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környezetvédelem ott kezdődik, hogy apróságokon változtatsz, például csinos, de nem eldobható, hanem például textilszatyrokkal mész vásárolni. A választék itthon is egyre bővül.

Tudtad, hogy átlagosan mindössze 20 percig használunk egy műanyag szatyrot, aminek a lebomlási ideje 300 és 400 év között van? Ez az adat már önmagában is sokkoló, pedig a műanyag szatyrok környezetre gyakorolt káros hatásairól még egy szót sem ejtettünk. A környezetvédelem ott kezdődik, hogy apróságokon változtatsz, például csinos, de nem eldobható szatyrokkal mész vásárolni. Szerencsére a választék itthon is egyre szélesebb.


Még több modellért és az árakért kattints a képre!

Textilszatyrokat akár 100 forintért is beszerezhetsz például írószer- vagy papírboltokban. Az egyszerű szatyrokat személyre is szabhatod textilfestékkel, textilfilccel, varrhatsz rájuk masnit, csipkét. Ha ehhez nincsen kézügyességed vagy türelmed, akkor megmutatjuk néhány kedvencünket.

Hogy a műanyag szatyrok mekkora károkat okoznak, az ebből a videóból is kiderül. Az Oscar-díjas Jeremy Irons mesemondó hangja ne tévesszen meg senkit. Hiába szól a videó a "szegény plasztikszatyor" útjáról a Csendes-óceáni Szemétszigetig, a történet egyáltalán nem mesés vagy csodálatos, hanem sokkal inkább szomorú - és még magyar felirat nélkül is világosan érthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.