A trendi megjelenés kulcsa: a karóra - Válaszd a stílusodhoz illőt!

fashion week karóra kiegészítő trendi óra Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki megkérdezné, hogy szerinted melyik a férfiak legjellegzetesebb kiegészítője, te mit válaszolnál? Kalap, nyakkendő, esetleg irattáska? Nem rossz tippek, de a legjellemzőbb mégis a karóra. Pedig az órák már korántsem a férfiak kiváltságai. A Lifefashion.hu ezen a héten a trendi és stílusos karórák nyomába szegődött.

Tipp! Vásárolj akciósan és próbálj a fotelből! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



Talán nem túlzás azt állítani: ahány kar, annyi karóra. Míg a drága és már-már státuszszimbólumnak minősülő karórákat sokáig a férfiakkal azonosították, az évek során a nők az órák terén is kiharcolták maguknak az egyenjogúságot. Bár a mai napig tart a vita, hogy az órák a kiegészítők vagy az ékszerek családjába tartoznak, egy biztos: töretlen népszerűségnek örvendenek. A Lifefashion.hu segít kiválasztani a stílusodhoz leginkább passzoló órát, hogy a szimpla időmérő helyett méltó dísze lehessen bármelyik összeállításodnak.

Szivárvány minden időben

Az idei nyár a vibráló színekről szól - nincs ez másképp a karórák esetében sem. A szivárványszínű órák különlegessége, hogy nem csak a laza, sportos összeállításokhoz illenek tökéletesen. Egy elegánsabb, sort-blézer összeállítás is új dimenzióba emelhető egy élénk karórával. Az már csak hab a tortán, hogy tényleg minden árnyalat megtalálható az üzletekben - még a mentazöld és az orgonalila is.


Órák a Lifefashion.hu kínálatából: 1. Ice Watch Stone - 54.900 forint, 2. Too Late - 4.990 forint
3. Police - 43.900 forint

Időtlen elegancia

A különleges események különleges öltözéket kívánnak, míg a különleges öltözék különleges karóráért kiált. Az arany- és ezüstórák sosem mennek ki a divatból, sőt! Ha te is szarkákat megszégyenítő módon szereted a csillogást, akkor szerencséd van! Idén minden jöhet, ami ragyog: legyen az egy visszafogott nemesfém vagy egy lélegzetelállító, kövekkel kirakott óra. Randikra és estélyekre kötelező beszerezni egyet!

Férfiasan nőies

A boyfriend stílus is töretlenül népszerű, ezért az igazán bevállalós lányoknak kifejezetten ajánljuk a nagy számlapos férfiórákat. Elsőre talán furcsán hangzik, de hidd el: az ilyen maszkulin kiegészítők csak még jobban kihangsúlyozzák a nőiességedet. Ha még mindig kételkednél, csak jusson eszedbe, hogy egyik sütemény sem lehet az igazi egy csipet só nélkül!

Ha cikkünket olvasva kitört rajtad a vásárlási láz, ne habozz! A Lifefashion.hu-n most több száz trendi karóra közül választhatsz kedvedre!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.