Olyat mutatott, mint eddig soha! - Íme a műsorvezető igazi frizurája

Oprah Winfrey műsorvezető haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű műsorvezető az O Magazin címlapján olyat mutat, amilyet korábban még soha.

Oprah Winfrey az O Magazin szeptemberi számának címlapján pózol egy tőle igazán szokatlan frizurával. Oprah sosem viseli így a haját nyilvános megjelenések alkalmával, saját bevallása szerint csak nyaraláskor vagy hétvégenként vetemedik arra, hogy ne szárítsa be a rakoncátlan tincseket.

www.oprah.com, www.twitter.com
www.oprah.com, www.twitter.com

Meg kell hagyni, nem fest rosszul ezzel az új stílussal a sztárok kedvenc beszélgetőpartnere, de az is igaz, hogy egy tévés felvételre igen nehéz lenne ezt a mennyiségű hajat természetes módon viselni. Nekünk azért nagyon tetszik ez a különleges frizura, Oprah pedig sokkal bájosabb és virgoncabb ezzel a stílussal. A műsorvezető egyébként olyan képet tett fel nemrég a közösségi oldalára, ahol jól látszik az eredeti frizura még vizes állapotban. Oprah egyébként parókamániás, a tévéműsorok alkalmával igyekszik mindig különleges és eredeti darabokban megjelenni.

Tipp! A magyar modell megtépte a híres divatfotóst! Kattints a képekért!



6 merénylet, amit soha ne kövess el a hajad ellenhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120718-elrontott-frizurak-es-csunya-haj-5-merenylet-amit-soha.htmlIstant szépségtipp: A klasszikus melírozás már ciki, így fesd be a hajad idén nyáron!http://www.life.hu/szepulj/haj/20120724-szepsegtipp-hajfestes-melirozas-ombre-atmenetes-nyar-trend.htmlMár mióta várunk erre! Lecserélte unalomig ismert hajszínét a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120713-sztar-hajfestes-uj-hajszin-vegre-lecserelte-unalomig.htmlInstant szépségtipp: Nyári fesztiválfrizurák - nem csak fesztiválrahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120712-instant-szepsegtipp-fonott-es-festett-nyari-frizurak-buliba-fesztivalra.htmlVégre! Visszatért az eredeti hajszínéhez Lindsay Lohan - Újra ragyogóan néz kihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120706-vegre-visszatert-az-eredeti-hajszinehez-lindsay-lohan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.