3 kiegészítő, ami nem hiányozhat a ruhatáradból

kendő karóra ruhatár ruha trendi táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is nehéz bevallani, sajnos igaz: a nők ruhatára véges - kivéve persze Victoria Beckhamét. Ne keseredj el, ha nem születtél hollywoodi dívának és nem teheted meg, hogy minden nap világhírű tervezők butikjaiban vásárolj. Ezekre a helyzetekre találták ki a női praktikákat. A Lifefashion.hu összegyűjtötte a top 3 kiegészítőt, amely egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat.

Kétségbeesetten állsz a szekrényed előtt reggel, és egyszerűen úgy érzed, nincs egy göncöd sem, amit felvehetnél. Ismerős jelenet, ugye? Mindannyian ébredtünk már úgy, hogy legszívesebben beteget jelentettünk volna, mert fogalmunk se volt, mit vehetnénk fel aznap. Az új kosztümödet már ellőtted hétfőn, a kedvenc felsőd éppen a szennyesben van, a kis fekete szoknyád pedig már 325-ször volt rajtad. Az ilyen kellemetlen esetekre találták fel a kiegészítőket! Nem is hinnéd, milyen erő lakozik ezekben az apró, elsőre jelentéktelennek tűnő részletekben. Hidd el, még a legelcsépeltebb összeállítások is új megvilágításba helyezhetők egy-egy jól megválasztott kiegészítővel. A Lifefashion.hu ezen a héten bemutatja neked azt a 3 kiegészítőt, ami egyetlen trendi nő polcáról sem hiányozhat.

Kendő

Fogadjunk, nem is gondoltad volna, hogy a kendő szerepel majd az első helyen. Pedig egyáltalán nem véletlenül birtokolja ezt a pozíciót. A kendő az egyik legsokoldalúbb ruhadarab a világon. Lazán a nyakad köré csavarva romantikus, a hajadra kötve vagány, míg a csípődre csomózva igazán szexi hatást eredményez. Sőt, egy élénk színű kendővel bármelyik táskádat és kalapodat feldobhatod mindössze néhány perc alatt. Egyértelmű, hogy a kendő a kiegészítők jolly jokere!

Thinkstock
Thinkstock

Táska

Természetesen minden kiegészítők legpraktikusabbja sem maradhatott le a dobogóról. A női táskák rejtelmeit időtlen idők óta próbálja megfejteni a férfinemzedék, mindhiába. Mindannyian tudjuk, hogy a női táskák végtelen kapacitással rendelkeznek, és kizárólag a tulajdonosuk talál meg bennük bármit is. Számos gyakorlati előnye mellett arról sem érdemes megfeledkezni, hogy egy vidám, színes táska bármelyik egyhangú összeállításba képes egy kis izgalmat csempészni. Éppen ezért igaz a mondás: egy nőnek sosem lehet elég táskája.

Óra

A kiegészítők versenyének bronzérmét idén a karóra nyerte el. Egyáltalán nem meglepő, hogy a karóra évek óta tartja előkelő pozícióját a népszerűségi listákon: az elegáns órák legtöbbje ma már igazi mestermű. Az ékszernek is beillő darabok láttán garantáltan minden nőnek megdobban a szíve. Bár kissé hihetetlenül hangzik, de igaz: egy gyönyörű óra igazi ékköve lehet egy elegáns szettnek. Elvégre nem lehet véletlen, hogy George Clooney, Kate Winslet és Nicole Kidman is évek óta állandó arcai a nagy óramárkáknak.


Órák a Lifefashion.hu kínálatából: 1. Lorus - 18.900 forint, 2. Morgan - 13.990 forint,
3. Fossil - 35.900 forint, 4. Guess - 44.000 forint, 5. DKNY - 35.900 forint

Hatalmas óraakciónk folytatódik! Látogass el a Lifefashion.hu webshopjába, ahol a divatos karórákat továbbra is alacsony áron találod meg!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.