fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a harminckét éves szegedi lányt, Esztert változtatta át.

Újdonság! Most már kismamák, pasik, anyák és lányok jelentkezését is várjuk az átalakításra! A részletekért kattints ide!

"Hogy mi az, amin változtatni szeretnék? Többek között a frizurámon. Már több mint tizenöt éve ugyanilyen, pedig jártam már mesterfodrásznál is, de ugyanúgy jöttem ki, ahogy bementem, csak a színét frissítette fel egy picit. Az alakomról annyit, hogy öt évvel ezelőtt fogytam tíz kilót, és azóta igyekszem megtalálni a saját karakteremet" - írta Eszter a bemutatkozó levelében, Nánási Pál és csapata pedig úgy döntöttek, megmutatják, milyen stílus is passzolna a fiatal nőhöz.


Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
haj: Szofrán Zsolt

Az értékesítési asszisztensként dolgozó Eszternek ezer éve hosszú haja volt, de teljesen rábízta magát Szofrán Zsolt mesterfodrász tehetségére. "Mondtam Zsoltinak, hogy átalakulni jöttem, és csinálhat a hajammal, amit csak akar. Fantasztikus lett a rövid frizura, könnyedén elkészítem magamnak, a családom pedig imádta az új hajamat" - lelkendezett Eszter a Life.hu-nak. A szegedi lánynak a smink is nagyon tetszett, különösen a műszempilla, melyet még napokkal később is viselni tudott.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Eszter a munkájából adódóan a sportos elegancia híve, a nőcis ruha éppen ezért teljesen új volt számára. "Nem szoktam ilyen elegáns anyagból készült darabokat viselni, de nagyon jól éreztem magam a koktélruhában és a nőcis tűsarkúban. A fotózás előtt viszont iszonyúan zavarban voltam, de mindenki sokat segített, a hangulat pedig igazán családias volt, így a végére egészen fel tudtam oldódni. Imádtam az egész csapatot, különösen Nánási Pál kutyáját, Pityut. Én azt javaslom, hogy minden nő, aki változásra vágyik, de fél meglépni, jelentkezzen, mert nagyon jót tesz az önbizalmának!"

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.