Ez a legundorítóbb, amit a körmöddel művelhetsz! - Elképesztő manikűr kígyóbőrrel

fashion week manikűr körömlakk szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben van új a nap alatt a körömlakkok terén - idén egy felettébb gusztustalan trend ütötte fel a fejét.

Külföldön már egyre több hölgy kéri a manikűrösétől az úgynevezett kígyóbőr lakkozást. Ez azt jelenti, hogy igazi, élő állat által levedlett kígyóbőrt tesznek a körömlakkra, ezáltal a köröm valóban pikkelyes lesz. Az állat nem sérül, mert azt a bőrt, amit ehhez a módszerhez használnak, már levedlette - így mindössze az a kérdés, akarjuk-e, hogy igazi állati bőr díszelegjen a körmünkön. Korábban már írtunk arról, hogy a tollas manikűr is nagyon divatos mostanában, de ez az újdonság azért gusztustalanabb.

http://andreaclaire.onsugar.com, http://thesuiteworld.com
http://andreaclaire.onsugar.com, http://thesuiteworld.com

Ha mégis nagyon vágysz arra, hogy kipróbáld ezt az új hóbortot, a következőket tedd: szerezz be kígyóbőrt, lakkozd ki a körmeidet lehetőleg élénk színűre, mondjuk pirosra, és a még nedves lakkba igazíts bele egy kis darab bőrt, majd a felesleget vágd le. Mindezt rögzítsd fedőlakkal, és várd az elismerő dicséreteket.

Olyat mutatott, mint eddig soha! - Íme a műsorvezető igazi frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/20120803-oprah-winfrey-musorvezeto-termeszetes-haja-most-eloszor.htmlKegyetlenül elbántak a szépséggel - Bordák nélkül pózol a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120803-victorias-secret-modell-photoshop-hiba-elrontott-alak.htmlKépes egyetlen nő átverni az egész világot? - Johanna, a női pápa történetehttp://www.life.hu/szepulj/20120801-takacs-nora-johanna-a-noi-papa-botranyos-tortenete-a.htmlSzőrteleníts természetesen, cukorgyantával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120801-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-a-legjobb-majdnem.htmlPamela Anderson spermával szépül?http://www.life.hu/szepulj/20120730-erdekes-modszerrel-lesz-szep-a-dogos-sztar-pamela-anderson.htmlKatalin hercegnő őszül - Itt a leleplező fotó!http://www.life.hu/szepulj/20120731-a-szep-katalin-hercegno-haja-lenott-kilatszott-par-osz-hajszala.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.