karóra akció óra Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye te is emlékszel még Pán Péterre, az örök gyerekre, aki soha nem akart felnőni? A valóság pont ellenkező képet mutat, mint a mese: az összes gyerek arról álmodozik, hogy minél hamarabb felnő, miközben a felnőttek többsége vissza-visszavágyik a felhőtlen gyerekkorba. A Lifefashion.hu ezen a héten utánajárt, miként tudod visszacsempészni a gyerekkori kedvenceidet a felnőtt ruhatáradba.

Minden felnőtt nosztalgikus mosollyal gondol vissza gyerekkori emlékeire: a vidám játékokra, a gondtalan nyarakra és a kedvenc meséire. Nem csoda, ha a divattervezők is ezekből a kellemes élményekből merítettek ihletet. Így született az idei nyár egyik legbohókásabb trendje is: a mesefigurákkal díszített ruhadarabok. A kedvenc rajzfilmfigurák, mint például Mickey Egér, Micimackó vagy éppen Frakk, a macskák réme ma már pólók, cipők és kiegészítők százairól köszön vissza.


Cipő:Rózsaszín póló:Kék póló:
Karóra:Lego Watch: 7.990 forint.

Lehet, hogy a mesefigura szó hallatán neked is egyből Hello Kitty és Pókember arca ugrik be, pedig ez a trend egyáltalán nem a gyerekességről szól. A divattervezők pont azt az önfeledtséget és vidámságot próbálták meg visszacsempészni a mindennapokba, amit sajnos mindenki kinő. A mesefigurás öltözék segítségével te is a világ tudtára adhatod, hogy benned is ott él még a csintalan kisgyerek, aki mindig készen áll a mókára és a szórakozásra. Hidd el, senki sem fog ferde szemmel nézni rád, ha egy aranyos Snoopy-mintás pólóban mész el a barátaiddal moziba. Arra viszont ügyelj, hogy komoly üzleti tárgyalásokra nem kifejezetten ajánlatos viselet Csőrike vagy Lukrécia.

A Lifefashion.hu ezen a héten hatalmas Lego Watch óraakcióval vár, így a Star Wars mintás karóráink most kedvezményesen lehetnek a tieid. Látogass el webshopunkba, és válogass kedvedre!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.