Durván megkopaszodott Naomi Campbell - Az egész világot sokkolták a fotók!

modell kopasz haj Naomi Campbell fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legismertebb szupermodellje, a káprázatos testű Naomi Campbell nem is olyan tökéletes, mint gondoltuk. Döbbenetes fotók keringenek róla az interneten.

A párductestű és botrányos életű szépség épp Ibizán nyaral, ott készültek róla azoka a képek is, amelyekről most már az egész világ beszél - jobban mondva beszélne, ha szóhoz jutna a döbbenettől. A 42 éves szupermodell lófarokba kötött hajjal csobbant a vízbe, így tökéletesen látszódott, hogy a homlokától a fejtető felé széles sávban egyszerűen szólva kopasz. A róla készült friss képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vajon ez csak paróka? Kattints és nézd meg Naomit kopaszon!

Nem ez az első alkalom, hogy a modell gyér haja közbeszéd tárgya, most viszont már biztos, hogy a szépség a traction alopecia nevű betegségben, azaz lokális és végleges hajhullásban szenved, amely a hajhosszabbítás, az afrofonás, de még a rendszeres szoros lófarok miatt is kialakulhat. Az angol szépség természetesen hullámos haját évek óta kiegyenesíttette és meghosszabbíttatta. Nem ő az egyetlen sztár, akit utolért a végleges hajhullás. Állítólag Britney Spears, Victoria Beckham és Paris Hilton is küzdenek ezzel a problémával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.