Instant divattipp: 3 tipp augusztusi esküvőhöz

augusztus esküvő kardigán haj lekvár menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztus tökéletes időpont az esküvőre: a fények, a természet színei és az időjárás a legtöbb esetben ideális körülményeket teremtenek a nagy naphoz. A hónapban esedékes befőzés és az új kenyér ünnepe az esküvőhöz is inspirációt nyújthat. A Life.hu nemcsak erre mutat példát, hanem azt is eláruljuk, miért nem kell kétségbe esned, ha egy kicsit hűvösebbre fordul az idő.

Búza a hajba

Az új kenyér ünnepének jellegzetes motívuma a búzából font koszorú, amelyre - a külföldi esküvői blogok tanulsága szerint - már az esküvői dekoratőrök is felfigyeltek. A búza csokorba kötve vagy koszorúként szép asztaldísz lehet, de a vőlegény zakójának hajtókájára tűzve is jól mutat, a menyasszony hajában pedig egyszerűen meseszép.


Kattints a képre a galériáért!

Bolero helyett kardigán

Egyáltalán nem baj, ha augusztusban hűvösebbre fordul az idő. Teljesen fölösleges külön bolerót vagy stólát bérelni a menyasszonyi ruhához, a színes kardigán tökéletesen kiváltja azt. Természetesen nem minden menyasszonyi ruhához és nem minden menyasszonynak áll jól ez a megoldás, de akinek igen, annak érdemes kipróbálnia. A lényeg, hogy a kardigán színe harmonizáljon az esküvő színvilágával.


Kattints a képre a galériáért!

Lekvár köszönőajándéknak

Az esküvőre készülő párok közül a legtöbben mindent elterveztek, a köszönőajándékok kitalálására viszont már általában nem jut elég energiájuk vagy nincsenek ötleteik. Néha a legegyszerűbb megoldások a leghatásosabbak. Az augusztus már javában a befőzés és a lekvárkészítés időszaka, az egyik legaranyosabb köszönőajándék pedig egy aprócska üveg lekvár - a címkén a dátummal és a pár nevével.


Kattints a képre a galériáért!

Instant szépségtipp: Egy aprócska trükk a hajaddal, hogy éveket fiatalodjhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120808-2012-osz-szepseg-tipp-szep-frufru-sztarokon.htmlInstant divattipp: Szerezd be az ősz legtrendibb cipőjét már most! - Lelőhelyek és árakhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-divat-2012-osz-divatos-es-trendi-cipo-a-papucscipo.htmlInstant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.htmlInstant divattipp: Vásárlás divatosan - Dekoratív szatyrok bevásárláshozhttp://www.life.hu/legytrendi/20120726-vasarlas-divatosan-dekorativ-es-meno-szatyrok-bevasarlashoz.htmlInstant szépségtipp: Így fesd be a hajad idén nyáron!http://www.life.hu/life/galeria/20120724-instant-szepsegtipp-igy-fesd-be-a-hajad-iden-nyaron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.