Átalakítunk! Bájos fiatal lányból dögös, trendi nő lett Lilla

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a huszonnégy éves Lillából varázsolt egy igazi, modern, szívdöglesztő nőt.

"Azért szeretnék jelentkezni, mert soha nem készült még profi fotó rólam. Egy bankban dolgozom befektetési tanácsadóként, de a magánéletemben nagyon fontos szerepet játszik a megjelenés és a kisugárzás. Soha nem voltam túl magabiztos. Ezzel a képsorozattal és átalakítással szeretném az önbizalmamat növelni, és megtudni, mi az, ami valóban jól áll nekem" - írta a fiatal budapesti lány a bemutatkozó levelében.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
haj: Szofrán Zsolt

Lilla haját Szofrán Zsolt mesterfodrász vette kezelésbe: a vöröses tincsek megmaradtak, de Lilla göndör fürtjeit kivasalta a hajmágus. "Szinte mindig göndör a hajam, mert túl időigényes lenne, ha naponta kivasalnám. Nagyon-nagyon tetszett, ahogyan Zsolt elkészítette a frizurámat. Jó néhány centit vágott is belőle, a formája így egészen más lett, imádom" - lelkendezett Lilla a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A budapesti lány egy bankban dolgozik befektetési tanácsadóként, így oda kell figyelnie a nem feltűnő, de csinos és ápolt megjelenésre. "Minimális sminket használok a hétköznapokon, de imádtam, ahogy Anita, a profi sminkes elkészítette a sminkemet. Az élénk rúzs különösen tetszett!" - mesélte a lány. Lilla a munkája miatt általában sötét nadrágot vagy szoknyát és fehér felsőt visel, de ha szórakozni megy, imádja a csinos, nőcis, trendi viseleteket. Az aszimmetrikus szoknya, a barackszínű felső és a különleges, szegecses kiegészítők teljesen elnyerték Lilla tetszését. "Nagyon eltalálta a stylist, milyen ruhákat szeretek - pompásan éreztem magam!" - mondta a lány, aki először tartott a fotózástól. "Azt hittem, képtelen leszek elengedni magam, de mindenki kedves és segítőkész volt, így egészen megkedveltem ezt a fotózás dolgot!" - mesélte Lilla, akiből a nap végére egy csinos, dögös, szexis nőt varázsolt a profi csapat.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.