Alba hercegnő öregedés strand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alba hercegnő igen merész teremtés. Az egyik legrégebbi spanyol nemesi család sarja és kedvese, a nála huszonöt évvel fiatalabb köztisztviselő egy strandon parádéztak fürdőruhában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alba hercegnő tavaly ment férjhez : kedvese a hatvanegy éves Alfonso Diez. A világ egyik legcsúnyább asszonya Formentera szigetén pihente ki az utóbbi idők fáradalmait, a strandon egy virágos bikiniben feszített az idős kékvérű. A kétrészes bikiniben Alba hercegnő minden egyes porcikája jól látható volt, és valljuk be, nyolcvanhat évesen a hölgy már nem büszkélkedhet szép testtel. Nincs is ezzel baj, inkább csak azzal, hogy a hasig lógó melleket és az aszott bőrt nem feltétlenül kellene mutogatnia. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Őszi szépségápolás - Így leszel gyönyörű drága csodaszerek nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20120818-szepseg-trend-osztel-20122013-tipp-ragyogo-bor-es-termeszetes-csillogo.htmlCserháti Tamara lett a világ legcsinosabb lányahttp://www.life.hu/szepulj/20120821-cserhati-tamara-lett-a-vilag-legcsinosabb-lanya-a-miss-world.htmlDivatos akart lenni, de nagyon mellényúlt - Förtelmes hajat csináltatott Christina Aguilerahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120816-christina-aguilera-amerikai-enekesno-a-the-voice-mestere-melirozott-helyett.html23 éves leendő zenetanár a világ legszebb lánya - Íme az idei Miss World 2012 nyertesehttp://www.life.hu/szepulj/20120820-a-kinai-ju-venhszia-yu-wenxia-nyerte-a-2012es-miss.htmlSokkoló fotók készültek a guminővé vált szupermodellről (18+)http://www.life.hu/szepulj/20120817-linda-evangelista-szupermodellt-atlatszo-gumi-es-muanyag-ruhaban-fotozta-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.