A térde sem öregszik! - Átlátszó ruhában mutatta meg tökéletes alakját a 47 éves Elizabeth Hurley

fashion week tavasz 2013 tavasz Nyár bikini fürdőruha Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizabeth Hurley-re sokak még mindig Hugh Grant barátnőjeként emlékeznek. Hogy a korábban színészettel is kacérkodó modell pontosan mivel is tölti mindennapjait, azt csak ő tudja - az biztos, hogy a modellkedés belefér a napjaiba.

Az biztos, hogy saját fürdőruha-kollekció tervezése és a modellkedés belefér az idejébe. Ennek bizonyítéka a nevével fémjelzett márka 2013-as tavaszi kollekciójának fotózása, amelyről videó is készült. Liz Hurley egyszer azt mondta, hogy a bikinifotózás számára maga a pokol, igaz, csak saját magát okolhatja, hogy ebbe keveredett. Az is igaz, amikor ezt nyilatkozta, rengeteget fotózták bikiniben.

A 47 éves modell egyébként kápzázatosan nézett ki a fotózáson - mondjuk sokat köszönhet a plasztikai sebészeknek is. Ráadásul a videó alapján úgy tűnik, a fiatalosra plasztikázott sztárokat legkönnyebben lebuktató testrésze, a térde sem öregszik, így biztos nem jár majd úgy, mint az a szerencsétlen modell, akinek az egyik divatház egyszerűen kiretusálta a térdeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.