Bugyi és tanga a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén - Heti trendjelentés

fashion week Laetitia Casta velencei filmfesztivál mustra vörös szőnyeg Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti összeállításunkban a velencei filmfesztivál ruhakölteményeiből szemezgettünk, ahol természetesen a mesés darabok mellett belebotlottunk néhány kevéssé sikeres kreációba is. Az biztos, hogy idén központi kérdés a bugyi is: van, aki a nagymamabugyogóra szavazott, más inkább tangát villantott, de volt olyan is, akiről nem tudtuk megállapítani, visel-e egyáltalán fehérneműt.

Velencei remekművek

A hét közepén indult 69. Velencei Filmfesztivál közel két héte a produkciók megmérettetésén túl természetesen a hírességek felvonulásáról és a legújabb ruhakölteményekről is szól. Mindez legalább olyan fontos része a fesztiválnak, mint maguk a filmek. Tavaly valóságos színkavalkádban lehetett részünk: a vörös szőnyegen aranysárga, narancsszín, tűzpiros és avokádózöld volt a sláger. Ezzel szemben az idei év a klasszikusoknak és a letisztult sziluetteknek enged nagyobb teret. Egyik favorit darabunk az ismert modell, Laetitia Casta fekete csipkeestélyije. A merész matériát tökéletesen ellensúlyozza az egyszerű frizura és a visszafogott smink: az összhatás elképesztő. Az angol színésznő, Naomi Watts is testhez álló darabot viselt. Krémszínű, tüllből készült ruhakreációja csodásan passzolt világos bőréhez és szőke fürtjeihez. A vörös rúzs kontrasztja pedig még ragyogóbbá varázsolta külsejét. Kate Hudson ruhakölteménye szintén kedvenceink egyike. Öltözéke, több ezer gyöngy füzére - hibátlan választás!

AFP
AFP

Ez komoly?!

A filmfesztivál tökéletes alkalom a pikáns és a legkevésbé sem átgondolt összeállítások debütálásához is. Igaz, senki sem tökéletes, azonban van az a szint, mely már valóban sok(k). Úgy tűnik, elég sok színésznőt igencsak lázba hozott a jeles esemény: Marina Ripa de Meana színésznő például szarv-kalapban és matrjoska babákat is meghazudtoló sminkkel lépett a vörös szőnyegre. Franziska Petri német színésznő estélyi ruhája is megér egy misét: az estélyi ruháról első látásra talán fel sem tűnik, mennyire átlátszó, de a parányi tanga mindent elárul.

AFP
AFP

Őszi trendelőrejelzések

Az előrejelzések szerint a nyári hónapok legnépszerűbb színeit, a fehéret, az olajzöldet és a narancsot a téli időszakban sem kell, sőt, nem szabad nélkülöznöd. Ezeket az árnyalatokat az ősz közeledtével is viselheted, ahogyan azt Nicole Richie vagy Isabella Ferrari is tette. A hölgyek zárt orrú magas sarkúval és visszafogott arany kiegészítőkkel kombinálták ruhadarabjaikat. Hasonló a helyzet a bőrrel is: minden évszak alapdarabjai ezek. A bőrből készült táskák, cipők, övek és ruhák a bőrrel is jól mutatnak. Adrienne Bailon, amerikai énekesnő is egy fekete és kék színű bőrruha mellett döntött - valljuk be, nem is tette rosszul.

AFP
AFP

A púderszín lesz az indián nyár slágere - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120824-a-puderszin-az-indian-nyar-es-a-kora-osz-slager.htmlA hét legborzalmasabb ruhái egy csokorban - Trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-fotokon-borzalmas-haj-es-frizura-tunt-fel-a-voros-szonyegen.htmlElkékült sztárok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120809-nyar-vegi-praktikus-es-trendi-ruhaval-bakizott-a-voros-szonyegen.htmlÍgy hódít az Alkonyat sztárja - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-ashley-greene-az-alkonyat-sztarja-kelly-rowland-enekesno-trendi-es.htmlVégletes játékok - Heti trendmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120727-smink-haj-es-ruha-a-sztarokon-heti-trendmustra-a.htmlBájjal telt idomok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120719-plus-size-szinesznok-a-voros-szonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.