Pippa Middleton szemceruza önbarnító smink sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő adhatna néhány sminkleckét húgának, Pippának is, akinek az arca egyre sárgább és sárgább a sok önbarnítótól, hogy a sminkjéről már ne is beszéljünk.

A hercegnőről egy ideje tudjuk, hogy maga készíti a sminkjét, ráadásul nem is rosszul, bár Vivienne Westwood divattervezőnek például nem tetszik. Pippa Middleton sminkjét az utóbbi időben egyre többször kritizálják, ami nem csoda. A 28 éves, tökéletes fenekű szépséget sokszor elragadja a hév a sminktükör előtt, és túladagolja az önbarnítót és a szemceruzát is. Ettől nemcsak furcsa lesz az arca, hanem öregebbnek is tűnik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alig egy hete a hercegnő húga egy mozipremierre érkezett ilyen sminkkel, nemrég pedig Párizsban kapták lencsevégre, amint épp az egyik ismerősével bicikliznek. Pippa tehát nemcsak nem tesz különbséget a nappali és az esti sminkje között, hanem ugyanúgy el is rontja mindkettőt. Kár, pedig az arca kicsit sem lenne csúnya - annak ellenére, hogy Karl Lagerfeld jól megszólta a vonásaiért.

A legszebb őszi sminkek a kifutókról - Melyik a pasik kedvence?http://www.life.hu/szepulj/smink/20120829-szepseg-trend-osztel-20122013-a-legszebb-szexi-sminkek-ez-a.htmlGisele Bündchen smink nélkül még gyönyörűbb - Leleplező képsorokhttp://www.life.hu/szepulj/20120810-gisele-bundchen-a-vilagon-a-legjobban-fizetett-modell-termeszetesen-smink.htmlÍgy néznek ki smink nélkül a mindig ragyogó sztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20120705-igy-neznek-ki-smink-nelkul-a-mindig-ragyogo-sztarok.htmlSmink a strandon - Nem tilos, csak nem mindegy, mit kensz magadra!http://www.life.hu/szepulj/20120624-smink-a-strandon-nem-tilos-csak-nem-mindegy-mit.htmlEzt nagyon rosszul tette! Smink nélkül pózolt közösségi oldalán a fiatal világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20120614-smink-nelkul-pozolt-kozossegi-oldalan-kelly-osbourne.htmlViszlát alapozó! Helló fényvédős hidratáló! - Így sminkelj nyáronhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120603-viszlat-alapozo-hello-fenyvedos-hidratalo-igy-sminkelj-nyaron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.