Borzalmasan csillogó, zsíros arcbőrrel kapták lencsevégre a 31 éves színésznőt

arcbőr zsíros bőr smink arc Julia Stiles púder alapozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt mostanában ritkán látni vörös szőnyeges eseményeken, és úgy tűnik, el is szokott mindattól, ami ezzel jár. A fotósok vakuinak kereszttüzében Julia Stiles arcbőre zsírosan csillogott a legutóbbi alkalommal.

A 10 dolog, amit utálok benned című filmmel ismertté vált színésznőt legutóbb egy New York-i eseményen kapták lencsevégre. A 31 éves szőke színésznő áttetsző, narancssárga színű blúzban jelent meg, amelyhez fekete nadrágot viselt. A színésznő megjelenését a drámai színű rúzs tette még tökéletesebbé, amely az őszi sminktrendek között az egyik legerősebb irányvonal. A színésznő viszont egy aprócska, de nagyon is fontos dologról elfeledkezett: a tökéletes sminkhez nem elég a rúzs vagy a szempillaspirál használatát megtanulni, nem árt tisztában lenni a púderezés fontosságával sem. Különben könnyen készülhetnek róla olyan fotók, amelyeken úgy tűnik, mintha zsírban úszna az egész arca. Aki pedig nem bírja az alapozó, korrektor és púder használatát, annak ott vannak a 21. század csodakencéi: a BB krém és annak továbbfejlesztett változata, a CC krém is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legszebb őszi sminkek a kifutókról - Melyik a pasik kedvence?http://www.life.hu/szepulj/smink/20120829-szepseg-trend-osztel-20122013-a-legszebb-szexi-sminkek-ez-a.htmlItt az új csodakence: hódít a CC krém!http://www.life.hu/szepulj/smink/20120816-a-szepseget-novelo-bb-krem-utan-itt-az-uj-csodakrem.htmlViszlát alapozó! Helló fényvédős hidratáló! - Így sminkelj nyáronhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120603-viszlat-alapozo-hello-fenyvedos-hidratalo-igy-sminkelj-nyaron.htmlA legszebb sminkek barna szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120221-a-legszebb-sminkek-barna-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek kék szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120213-a-legszebb-sminkek-kek-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek zöld szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120207-a-legszebb-sminkek-zold-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.