Nevetségesen nézett ki! Hatalmas divatbakit vétett a mindig stílusos világsztár

fashion week ruha A Bourne-hagyaték Rachel Weisz vörös szőnyeg divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel Weisz nem az a fajta színésznő, akinek kritizálni lehetne a stílusát: általában ízlésesen és izgalmasan öltözik a vörös szőnyeges eseményekre. A legutóbb viszont alaposan mellényúlt.

Daniel Craig felesége legutóbb A Bourne-hagyaték premierjén jelent meg. A 42 éves színésznő sminkje és haja ez alkalommal is kifogástalan volt, ruhájának színe pedig remekül állt neki. A ruha szabása azonban hatalmas meglepetést okozott azoknak, akik a színésznő ragyogó külsejéhez vannak hozzászokva: a megmagyarázhatatlanul sok fodor és az oszlopszerű szabás borzalmasan álltak rajta. Rachel Weisz valószínűleg rengeteget fizetett a stylistjának, hogy tökéletesen nézzen ki. Mi azt mondjuk: kár volt.

AFP
AFP

Ciki divatbakit vétett a gyönyörű Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20120720-kivillant-a-csodaszep-modell-miranda-kerr-alsonemuje.htmlHatalmas combjait akarta eltakarni az énekesnő, óriási divatbakit vétetthttp://www.life.hu/legytrendi/20120706-oriasi-divatbakit-vetett-az-enekesno-christina-aguilera.htmlSzörnyű divatbakit vétett a csinos világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120625-szornyu-divatbakit-vetett-a-csinos-vilagsztar.htmlAmikor a pasik hibáznak - Divatbakik férfisztároktólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-divatbakik-ferfi-sztaroktol-russell-brand-bradley-cooper.htmlA legnagyobb nyári divatbakik: Tedd - ne teddhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110606-a-legnagyobb-nyari-divatbakik-tedd-ne-tedd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.