Átalakítunk! Trendi üzletasszony lett a kétgyermekes Mónikából

fashion week a nap cikke Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten Mónikát alakította át. A 28 éves, kétgyermekes anyuka másfél éve adott életet ikreinek, most pedig elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a munka világába.

"Nem tudtam mit kezdeni a megváltozott alkatommal. Már nem állt jól semmi, amiben régen csinosnak éreztem magam. A copfot és a hajszínemet is untam, szerettem volna, hogy valaki kitaláljon engem" - írta bemutatkozó levelében a fiatal nő. Nánási és csapata pedig teljesítették kérését, Mónikával közösen alakították ki a lány új stílusát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász
Blúz: Promod, szoknya: Gant, bőrdzseki: Zara, harisnya: Calzedonia,
táska: Zara, karkötő: H&M

A fiatal budapesti nő újra összhangba szerette volna hoznia a külsejét a munkájával, ebben kapott segítséget Holdampf Linda stylisttól. Az édesanya hátközépig érő, hosszú hajából trendi bubifrizurát varázsolt Szofrán Zsolt mesterfodrász, a korábbi barna színből pedig merész vörös lett. "A férjem két dolgot kért. Hogy ne vágassam le és ne festessem be a hajamat. Amikor meglátta az eredményt, kicsit meglepődött, de aztán biztosított afelől, hogy ez is nagyon jó áll. A barátaim meg is kérdezték, hogy miért nem vágattam le már korábban" - lelkendezett Mónika a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Érdemes időről időre megújulni, én viszont már jó ideje nem újultam. Jólesett a munkában, háztartásban meggyötört testemnek és a lelkemnek egy kis felfrissülés, egy kis tunning" - tette hozzá a lány. Mónika visszafogott sminket kapott, Törköly Anita sminkes pedig még egy olyan vörös rúzsra is rábeszélte, amit magától sose vett volna meg. "Nagyon jó nap volt, jól éreztem magam. Kedvesek és profik voltak, és ami a legfontosabb, hogy szuper lett a hajam. Ráadásul pont jókor, szeptember elején jött az átalakítás, így újult erővel és új stílussal vághatok bele az őszbe" - vallotta Mónika.

Tetszik Mónika átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!

Átalakítunk! Végre visszakapta nőiességét Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120904-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szuperszexi anyuka lett Kingából - a férjének köszönhet mindenthttp://www.life.hu/legytrendi/20120828-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Önbizalomhiányos lányból szédítő nő lett Noémihttp://www.life.hu/legytrendi/20120821-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Bájos fiatal lányból dögös, trendi nő lett Lillahttp://www.life.hu/legytrendi/20120814-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Bűbájos nő lett a félénk Eszterbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Latin díva lett Brigibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120731-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Ellenállhatatlan nő lett a visszafogott Gizushttp://www.life.hu/legytrendi/20120724-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.