átalakítás fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Esküvőre készülünk a párommal, ami jövő év tavaszán lesz. Szeretnék tündökölni, hogy mindig tetszem neki" - írta jelentkezésében a 28 éves lány, akiből Nánási Pál és csapata keleties sminkkel és valódi Kleopátra frizurával hozta ki a modern kori istennőt.


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál


Cipő: Deichmann, nadrág: Promod, felső: Promod, sál: Promod, dzseki: Pull&Bear,
karkötő: Orsay, szemüveg: Gant

A szigetszentmiklósi lány megtanulta Törköly Anita sminkestől, miként használja a szemhéjtust, és hogyan varázsolhat magának keleties sminket. "Egy új szemöldökfestési technikát is elsajátítottam, azt, hogy egy kis ecsettel hogyan tudom poralapú festékkel beszínezni a szálakat" - meséli élményeit és tapasztalatait a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"A vőlegényem kicsit megdöbbent, de összességben tetszett neki az eredmény. A munkatársaim is teljesen odavoltak." Mivel Laura egy multi kereskedelmi részlegén dolgozik, nemcsak a kollégái, hanem az ügyfeleik miatt is kiemelten fontos, hogy teljes összhangban, magabiztosan jelenjen meg a munkahelyén. Korábban a kényelmes, sportosan divatos darabokat részesítette előnyben, de nagyon tetszett neki a sál és a farmerkabát is, melyet Holdampf Linda segítségével választottak ki.

"Összességében hatalmas élmény volt az átalakítás, nagyon jól éreztem magam. Szuper volt az egész nap - vallotta Laura.

Tetszik Laura átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.