Hogy tudott benne menni? Különleges sarkakon tipegett Marion Cotillard

fashion week műanyag színésznő Marion Cotillard magassarkú magassarkú cipő cipő szatén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erősen kételkedünk benne, hogy ilyen magas sarkúban lehet menni, de úgy látszik, Marion Cotillard-nak sikerült.

A cipőnek nemcsak a sarka, de az anyaga is különleges: tervezője a rideg műanyagot ötvözte a finom szaténnal. Nem minden nap látunk ilyen cipőt, tény, hogy érdekes darab, de ehhez a gyönyörű Dior ruhához szebb magas sarkút is választhatott volna a színésznő. Az összeállítás így kicsit Lady Gagá-s lett, csak sokkal finomabb kiadásban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pucér feneket villantott Katalin hercegnő - Súlyos divatbaleset értehttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-katalin-hercegno-pucer-feneke-kilatszott-a-ruhabol-a-brisbane-repuloteren.htmlMiniatűr stílusikonok - Az 5 legjobb gyerekdivat-bloghttp://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20120924-gyerekruhak-gyerekdivat-az-5-legjobb-gyerekdivatblog.htmlÁtalakítunk! 11 év után újra magára talált Melindahttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlAnorexia, a modellek legnagyobb ellenségehttp://www.life.hu/legytrendi/20120919-divatbotranyok-anorexia-a-modellek-legnagyobb-ellensege.htmlŐszi blézerkalauz - Neked melyik áll jól?http://www.life.hu/legytrendi/20120921-osz-huvos-ido-reteges-oltozkodes-blezerek-testalkat-szerint.htmlGwyneth Paltrow a legjobban öltözött sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120914-gwyneth-paltrow-a-legjobban-oltozott-sztar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.