Átalakítunk! Mintha nem is ő lenne - Kicserélték Angelikát

fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink átváltoztat szépség stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műszempilla, vörös rúzs és egy szexi, piros ruha - korábban ezek távol álltak Angelikától. Nánási Pál és csapata azonban bebizonyította, hogy mindegyik jól áll neki.

"Szeretném tudni, hogy melyek azok a ruhák, amelyeket nyugodtan hordhatok, amelyek eltakarnak, illetve kihangsúlyoznak ott, ahol szeretném" - írta jelentkezésében a 25 éves lány. Angelika az utóbbi időben felszedett ugyan pár kilót, de Holdampf Linda stylist fittyet hányva erre egy szűk, vörös ruhába bújtatta. Sikerrel!

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Ruha: Sugarbird, cipő: Deichmann, ékszerek: Tally Weijl, táska: Marks and Spencer

"Meglepődtem, amikor megláttam a ruhát, mert nem szoktam pirosat hordani. De végül megbarátkoztam vele" - mesélte Angelika a Life.hu-nak. "A ruhához ráadásul egy magas sarkú cipő dukált, amitől szintén tartottam kicsit. Hordok hasonló cipőket, de ettől a darabtól kicsit elbizonytalanodtam."

A budapesti lány régóta növeszteti a haját, sokszor azonban úgy érezte, nem tud mit kezdeni vele. Ezt el is mondta Szofrán Zsolt mesterfodrásznak, aki úgy döntött, hogy a hajkorona színén nem, csak a hosszán változtat.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Korábban is rendszeresen sminkeltem magam, de sokkal visszafogottabban. Általában szemceruzát és szempillaspirált használtam, most azonban műszempillát és vörös rúzst kaptam" - mondta el az átalakítást követően a fiatal lány, aki az új pilláktól és az élénk színtől azonnal bátrabb lett. "Törköly Anita sminkestől nagyon jó tippeket kaptam."

"Elégedett vagyok az eredménnyel, az ismerőseimnek is nagyon tetszettem. Kicsit izgultam az átalakítás előtt, de nagyon barátságos volt a csapat, így könnyen feloldódtam. Hatalmas élmény volt!" - mondta Angelika.

Tetszik Angelika átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!



Átalakítunk! 11 év után újra magára talált Melindahttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Modern kori istennő lett Laurábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120918-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Trendi üzletasszony lett a kétgyermekes Mónikábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120911-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Végre visszakapta nőiességét Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120904-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szuperszexi anyuka lett Kingából - a férjének köszönhet mindenthttp://www.life.hu/legytrendi/20120828-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.