átalakítás fashion week frizura fotózás a nap cikke haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nagyon tetszik ez a világ, a sminkelés, a fotózás, a pózolás" - mesélte Ramóna a Life.hu-nak, akinek magabiztossága és profizmusa Nánási Pált és csapatát is meglepte.
"Szeretnék csinos, nőies lenni"

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál


Szoknya: Sugarbird, póló és táska: Benetton, bőrdzseki és nyaklánc: Promod,
fülbevaló és karkötő: Tally Weijl, cipő: Deichmann

Holdampf Linda stylist dögös és vad ruhákba öltöztette a dunaújvárosi lányt, aki az átalakítás előtt divatosan, de kicsit egyszerűen öltözködött. Egy szegecses magas sarkút, egy bőrdzsekit és egy különleges szoknyát választottak ki közösen. "Nagyon szexinek éreztem magam ezekben a ruhákban" - mondta el Ramóna a Life.hu-nak.

"A hajam korábban is rövid volt, így Szofrán Zsolt mesterfodrász a hosszán nem is változtatott. Egy kicsit beszínezte, valamint egy számomra teljesen új fazont vágott. Törköly Anita sminkestől új technikákat is tanultam, a szemhéjam világosítására a jövőben nagyon fogok figyelni."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"A barátom elkísért, így tanúja volt az átalakulásomnak. Nagyon büszke volt rám, és őt is meglepte, hogy mennyi mindent ki tudtak hozni belőlem. Nagyon jó volt az egész nap, fantasztikusan éreztem magam" - fűzte hozzá lelkesen Ramóna, akitől nem áll messze a modelkedés világa. Szívesen és profin pózolt, ez pedig Nánási Pálnak is feltűnt. Instrukciókra szinte nem is volt szükség, Ramóna érezte, hogy hova kell állnia és néznie, amikor kattogott a fényképezőgép.

Tetszik Ramóna átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!




Átalakítunk! Mintha nem is ő lenne - Kicserélték Angelikáthttp://www.life.hu/legytrendi/20121002-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! 11 év után újra magára talált Melindahttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Modern kori istennő lett Laurábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120918-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Trendi üzletasszony lett a kétgyermekes Mónikábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120911-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Végre visszakapta nőiességét Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120904-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szuperszexi anyuka lett Kingából - a férjének köszönhet mindenthttp://www.life.hu/legytrendi/20120828-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Önbizalomhiányos lányból szédítő nő lett Noémihttp://www.life.hu/legytrendi/20120821-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.