Gillian Anderson Bódi Sylvi Dukai Regina Britney Spears Debreczeni Zita szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok nem voltak túl kreatívak. Sehol egy élénk rúzs vagy ütős frizura - szinte mindenki a természetességre voksolt. A ruháknál is a fekete és a fehér volt a nyerő szín, de az egyik hazai divatmárka budapesti divatbemutatóján azért láttunk érdekes kreációkat.

Színtelen ajkak

Az utóbbi időben ódákat zengtünk azokról a hírességekről, akik a piros, a bordó és a pink legkülünbözőbb, szemet gyönyörködtető árnyalatait viselték az ajkukon. Az elmúlt héten azonban a sztárok nem voltak túl ötletesek a sminkelés terén. Gillian Anderson, az X-Akták egykori sztárja szinte teljesen natúr arccal pózolt, de Jennifer Garner és Abbie Cornish is a színtelen ajkakra szavaztak. Semmi kétség, néha elég egy szájfény vagy egy natúr színű rúzs, de mindegyik hírességnek jól állt volna még egy kis szín.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hófehér asszonyságok

Bár már vége a nyárnak, a héten több sztár is úgy döntött, hogy hófehér estélyiben lép a vörös szőnyegre. Dukai Regina magyar modell egy földig érő, szemet gyönyörködtető hófehér ruhában mutatta meg, hogy egy zárt ruhában is lehet valaki elegáns és szexi. Britney Spears Reginánál sokkal többet mutatott: a popsztár egy fehér, flitteres, a hátát kacéran szabadon hagyó darabban pózolt. A pophercegnő pompásan festett, a karkötője pedig egyszerűen mesés volt. Miley Cyrus is fehérben nyomult a héten: a tinisztár szegecsekkel bolondította meg különleges, áthajtós nadrágszoknyájának felső részét. A ruha fiatalos lett, az nem vitás, és tökéletesen passzol Miley extrém, vagány külsejéhez.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, AFP
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, AFP


Fekete démonok

A hófehér mellett a fekete volt a hét másik slágere, de itt a fazont sajnos csak kevesen találták el. Debreczeni Zita egy korábbi fejsérülése miatt viselt turbánt, ami pompásan passzolt a zárt, de combig magasan felsliccelt ruhájához. Az állatmintás kiegészítőkről nem is beszélve. A magyar származású Mariska Hargitay azonban igencsak mellélőtt: egyszerű fekete szettjéhez egy olyan merev bőrdzsekit választott, melyben épp úgy festett, mint a denevérember menyasszonya. Gabby Sidibe színésznő ugyan piros kiegészítőkkel dobta fel a fekete csipkeszettjét, az összhatás azonban így is rettenetes lett.

Fotó: Rostás Banka, Szabó Balázs/Life.hu, AFP
Fotó: Rostás Banka, Szabó Balázs/Life.hu, AFP


A színek szerelmesei

A héten nem sokan voksoltak az élénk színekre, két barna szépség azonban nem egyezett ki a feketével vagy a fehérrel. Bódi Sylvi királykék miniruhája egy kis fekete csipkével mesésen állt a modellnek. Liz Hurley pedig jól tudja, hogy a komor színek öregítik, így ő is élénkre váltott. A sztár pink-ezüst ruhája csodaszép volt, különösen a pompás tűsarkúval. Mindössze annyit jegyeznénk meg, hogy a ruha fazonja nem volt túl előnyös választás a világsztárnak, felül ugyanis sokkal szélesebbnek tűnik, mint amilyen valójában.

Fotó: Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, AFP
Fotó: Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, AFP

Többszörös divatkatasztrófa - Majdnem szétrepedt a ruha Christina Aguileránhttp://www.life.hu/legytrendi/20121011-tobbszoros-divatkatasztrofa-majdnem-szetreped-a-ruha-christina-aguileran.htmlÍgy lesz a jó alakból rossz - Előnytelen ruhában Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20121010-igy-lesz-a-jo-alakbol-rossz-elonytelen-ruhaban-jennifer.htmlPopsit villantott a magyar szépség - Teljesen átlátszó ruhában lépett a közönség eléhttp://www.life.hu/legytrendi/20121011-mindene-kilatszott-zimany-linda-modellnek-egy-divatbemutaton.htmlLétezik tökéletes farmer, bármilyen is az alakod! - Tippek farmervásárláshoz testalkatra szabvahttp://www.life.hu/legytrendi/20121010-tokeletes-farmer-az-alakodra-tippek-farmervasarlashoz.htmlÍgy rendezz be hangulatos őszi kuckót a lakásba!http://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20121009-igy-rendezz-be-hangulatos-oszi-kuckot-a-lakasba.htmlCiki fotók - Mellbimbóival okozott meglepetést a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121008-meredezo-mellbimboival-okozott-meglepetest-charlize-theron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.