fashion week színésznő csempe Diane Kruger divatbaki előnytelen ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diane Krugernek szinte mindig tökéletes a megjelenése, most azonban ő is rossz ruhát választott.

A ruha, amit a csodaszép színésznő viselt, egy igazi műalkotás: csillogó, királykék lemezkékből varrták össze. Királynői megjelenést azonban nem kölcsönöz: úgy tűnik, mintha Diane Krugernek nem is lenne dereka, holott a színésznőnek kifogástalan az alakja. A csillogó darab olyan mereven áll a testén, mintha fürdőszobacsempével burkolták volna körbe, ráadásul úgy tűnik, mintha Diane jó pár kilót felszedett volna. Lehet, hogy tényleg így van?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nevetséges ruhában jelent meg a kifutón a milliárdos celeblányhttp://www.life.hu/legytrendi/20121011-nevetseges-ruhaban-jelent-meg-a-kifuton-a-milliardos-celeblany-tamara.htmlFeneket villantott a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121010-popot-villantott-a-gyonyoru-modell-egy-szal-bugyiban-rosie.htmlParis Hilton: Botrányok és bikinikhttp://www.life.hu/legytrendi/20121011-divatbotranyok-paris-hilton-orokosno-botranyos-eletet-elt-mara-mar-divattervezo.htmlMély dekoltázsú miniruhában lepett meg bennünket Ördög Nóra az X-Faktor első élő adásábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20121013-ordog-nora-musorvezeto-ruhaja-es-haja-az-xfaktor-elso-elo.htmlÓcska, szakadt harisnyát húzott az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/20121012-ocska-szakadt-harisnyat-huzott-az-xfactor-sztarja-demi-lovato.htmlTöbbszörös divatkatasztrófa - Majdnem szétrepedt a ruha Christina Aguileránhttp://www.life.hu/legytrendi/20121011-tobbszoros-divatkatasztrofa-majdnem-szetreped-a-ruha-christina-aguileran.htmlÍgy lesz a jó alakból rossz - Előnytelen ruhában Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20121010-igy-lesz-a-jo-alakbol-rossz-elonytelen-ruhaban-jennifer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.