átalakítás fashion week frizura műszempilla Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Úgy gondolom, hogy a betegek megérdemelnek annyit, hogy szép sminkben és igényes külsővel jelenjek meg a munkahelyemen" - kezdi történetét Krisztina, aki ápolónőként dolgozik. A 36 éves anyuka nemcsak a pácienseknek, de magának, párjának és a kisfiának is tetszeni szeretne, ezért jelentkezett az átalakításra.

"Igaz, hogy a fiamnak mindenhogy tetszem, de szeretném megtalálni azt a stílust, ami hozzám és az alakomhoz is illik" - írta levelében a fiatal nő, aki apró trükkökkel és szakemberektől kapott tippekkel igyekezne kicsit fiatalabbnak tűnni a koránál. "Idősebb vagyok, mint a kedvesem és nem akarom, hogy ő öregedjen hozzám, én szeretnék hozzá fiatalodni."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Flórián Kata, smink: Törköly Anita
,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Ruha: Orsay, cipő: Deichmann, gyűrű: Tally Weijl, lánc: I am

Ebben volt segítségére Flórián Kata stylist, aki egy királykék ruhába bújtatta őt. Közös megegyezéssel a szoknya hosszából egy kicsit fel is hajtottak a nemes cél érdekében. "Alapvetően én egy más típusú lány vagyok, de jól éreztem magam ebben a ruhában és a hozzá kapott arany kiegészítőkben."

"Minden nap sminkelek, így nagy változást igazából a műszempillák jelentettek számomra" - Krisztina az átalakítást követően dolgozni ment, így a kollégái látták legelőször az eredményt, akik rögtön megjegyezték, mennyivel szebb lett így a szeme. Törköly Anita sminkestől a hosszú pillákon kívül azt a tanácsot kapta, hogy ne sötét, satírozott sminket készítsen magának, hanem inkább világosabb színeket használjon.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Szofrán Zsolt mesterfodrász Krisztina haját az eredeti jégszőkéről hamvas szőkére festette: "Kicsit furcsa még ez az új hajszín, de egész biztosan meg fogom szokni!" - mondta a fiatal anyuka. A fazonon nem változtatott Zsolt, csak rövidebbre vágta az eredeti frizurát.

"Eleinte izgultam, hiszen nem minden nap fotózzák az embert. De Nánási Pál közvetlensége és segítsége nagyon pozitívan hatott rám, élveztem a közös munkát" - mesélte Krisztina a Life.hu-nak, aki munkatársai, betegei, kedvese és kisfia tetszését is elnyerte.

Tetszik Krisztina átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!





Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.