Magic Boys Zimány Linda kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda kétségkívül szeret szexisen öltözködni, a napokban azonban kissé mellélőtt a magyar celeblány.

Linda a múlt héten egy olyan ruhában pózolt, ami gyakorlatilag alig takart valamit a modell karcsú alakjából. Az akkor készült fotót itt nézheted meg. A napokban a celeblány ismét megjelent a vörös szőnyegen, de a mostani összeállítás azért hagy némi kívánnivalót maga után. A bordó kalap, az állatmintás, élénkzölddel kombinált miniruha és a fekete kiegészítők együtt igazi színkavalkádot alkottak, ráadásul a ruha fazonja kissé kövéríti az amúgy nagyon vékony sztárt.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Átalakítunk! Kedveséhez fiatalodott Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121016-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlMiért alszanak rosszabbul a nők a férfiaknál?http://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20121016-miert-alszanak-rosszabbul-a-nok-a-ferfiaknal-az-egeszseges.htmlSzexi pasi a borongós őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121015-szexi-pasi-a-borongos-oszre-david-gandy-a-sarmos-modell.htmlHol lehet divatos esőkabátot venni?http://www.life.hu/legytrendi/20121016-esernyo-helyett-divatos-esokabatok-nedves-oszi-idore.htmlKendőt a fejre!http://www.life.hu/legytrendi/20121015-oszi-kiegeszito-a-kendo-igy-viselhetjuk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.