fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kalapokat készítek, ezért különösen közel áll hozzám a divat" - kezdte történetét a 26 éves Katalin. "Ezért jelentkeztem az átalakításra is, és mert kíváncsi voltam, hogy mit tudnak kihozni belőlem."

Katus, aki a kalaptervezés mellett Londonban dolgozik dadusként, kicsit aggódott az átalakítás előtt, de amikor már mindenki vele foglalkozott és csak rá koncentrált, ő is felszabadult.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Ruha: French Connection, ékszerek: Karman Jewelry, harisnya: Promod,
fejdísz: Merksz Katalin, ernyő és cipő: stylist sajátja

Szofrán Zsolt mesterfodrász narancssárga és vörös csíkokat festett a lány eredetileg sötétbarna hajába, vállig érő fürtjeiből pedig jócskán vágott is. Mivel Katalin szereti az extrém dolgokat, nagyon tetszett neki új, aszimmetrikus frizurája.

"Annak ellenére, hogy deréktól lefelé kicsit erősebb vagyok, Holdampf Linda stylist egy merész miniruhát adott rám. A kiegészítőim is érdekesek voltak, egy brutális magas sarkút, egy esernyőt és egy ízléses fejdíszt kaptam. Nagyon tetszett ez a vagány összeállítás. Minden nap nem venném fel, de egy buliba simán elmennék ebben a szettben" - mesélte Kata a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A fiatal lány, aki általában visszafogottan sminkel, most kicsit erősebb árnyalatokat kapott Törköly Anita sminkestől. "Barnás, füstös szemeim lettek. Ez a sminkelési technika pedig különösen tetszett nekem."

"Szuperül éreztem magam egész nap, fantasztikus érzés volt, hogy mindenki velem foglalkozott, én voltam a középpontban. Ráadásul egy olyan oldalamat hozták ki, melyről nem is tudtam, hogy létezik" - lelkendezett Kata.

Tetszik Katalin átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.