plasztikai beavatkozás Janice Dickinson szupermodell csúfság sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell, Janice Dickinson pont az ellenkezőjét érte el a rengeteg plasztikai műtéttel, mint amit szeretett volna.

Az 57 éves exmodell arca borzasztó állapotban van, lekörözi a legijesztőbb halloween álarcot is. Janice és Melanie Griffith arcát elnézve biztosan mindenkinek elmegy a kedve a botoxtól és a plasztikai műtétektől. Pedig az egykori modell a hetvenes-nyolcvanas években sikert sikerre halmozott, a legszebb nők közé tartozott. Sajnáljuk, hogy nem tud méltósággal megöregedni.

Northfoto
Northfoto

Dögős nőszemély lett a jellegtelen sztárbólhttp://www.life.hu/szepulj/20121024-nagyon-jol-nez-ki-winona-ryder-szineszno.htmlSzépségversenyt nyert Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20121025-katalin-hercegno-lett-anglia-legtermeszetesebb-szepsege.htmlHatalmas mellekkel büszkélkedhet Halle Berryhttp://www.life.hu/szepulj/20121027-halle-berry-szinesznonek-hatalmas-es-gyonyoru-mellei-vannak.htmlFurcsa ruhát választott a híres énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20121023-szexi-akart-lenni-de-nem-sikerult-furcsa-ruhat-valasztott.htmlFelismered? Borzalmas frizurával szerepelt a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-borzalmas-frizuraval-szerepelt-a-gyonyoru-szineszno-brooke-shields.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.