fashion week 2012-2013 ősz-tél férfidivat kabát dzseki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb pasi még mindig azt hiszi, hogy komolytalanná válik, mihelyst egy kicsit is úgy látszik: érdekli, mit vesz fel. Pedig nemcsak nekünk bókolnak azzal, ha odafigyelnek magukra, hanem beseperhetnek néhány egónövelő pillantást is. Mutasd meg a család férfitagjainak, hogy a télikabát nemcsak praktikus, hanem az egyéniség tolmácsolója is lehet.

Míg itthon egyre több nő sugallja azt az öltözékével magáról, hogy igényes vagyok, odafigyelek magamra, szeretek öltözködni, de nem követem vakon a divatot, addig a férfiak nagy része mintha még mindig egy helyben toporogna. A legfiatalabbak és a legidősebbek számára a stílus és megjelenés nem valami hátborzongató, férfiasságot csorbító dolog, hiszen a fiatalok már a divatblogok világában szocializálódnak, az idősek pedig a háború előtt pontosan tudták, mi fán terem a stílus. Azért sokan vannak olyanok, akiket kell egy kicsit puhítani, vagy szükségük van a bátorításra, hogy igenis merjenek belenézni a tükörbe és merjenek tetszeni - ha mást nem, legalább annak a nőnek, akit szeretnek.


John Richmond, John Richmond, Diesel Black Gold

Az őszi-téli férfiruhatár alapja a kabát vagy enyhébb időben a dzseki, amely azonnal közvetíti, ki is az valójában, aki viseli. Bár a tervezők kifutóin még a divatmániások számára is teljesen elborult darabok fordulnak meg, van néhány olyan irányvonal, amelyet nyugodtan adaptálhatnak a hétköznapi férfiak is. Az egyik vezető trend a kapucnis kabát vagy dzseki, amelynek idén az a különlegessége, hogy a kapucnit vastag (mű)szőrme keretezi, ami láttán legszívesebben azonnal odabújnánk ahhoz a nagy, szőrös mackóhoz, aki viseli. Természetesen a klasszikus, military stílus sem hiányozhat. Ha alapból odavagy az egyenruhás férfiakért és a párod testalkatához és stílusához is passzolnak ezek a darabok, erősítsd benne, hogy minden egyes alkalommal elolvadsz tőle, ahányszor ezt a kabátot viseli. Örök klasszikus a bőrzseki, amelyik motoros- és pilótafazon mellett most hosszabb változatban is kapható. Egy vagány, belevaló pasi nem létezhet nélküle.


A legdivatosabb kabátokért kattints a galériába!

Förtelmes farmerban mutatkozott a világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20121024-fortelmes-farmert-viselt-anne-hathaway-szineszno.htmlVíz- és sárálló lábbelik őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121025-vizallo-sarallo-labbelik-cipok-oszre.htmlDivatbotrányok: Yves Saint Laurenthttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-divatbotranyok-yves-saint-laurent-divattervezo-a-tokos-trukkok-mestere.htmlMegmutatta formás hátsóját a hírességhttp://www.life.hu/legytrendi/20121025-megmutatta-formas-hatsojat-a-hiresseg-kelly-brook.htmlEnnyire dögös még nem volt az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-xfaktor-muri-eniko-enekesno-nagyon-csinos-volt-az-uj-james.htmlÖltözz a mozivászon sztárjánakhttp://www.life.hu/legytrendi/20121024-divat-trend-sztarok-oltozz-a-mozivaszon-sztarjanak-3-film.htmlDivat hideg napokra: Öltözködj rétegesen!http://www.life.hu/legytrendi/20121019-reteges-oltozkodes-hideg-idoben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.