Jane Fonda Ginnifer Goodwin mustra szépség Cameron Diaz Rosie Huntington-Whiteley Amy Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok egész héten színesebbnél színesebb halloween jelmezeikben parádéztak. Szerencsére azonban akadtak néhányan, akik "emberi" külsővel jelentek meg a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Jól eltalált sminkek

A héten a sztárok a meleg színeket részesítették előnyben - a legtöbben barna, füstös sminket viseltek. Amber Heard színésznő arca egyszerűen ragyogó volt! A visszafogott, mégis elegáns, barna színeket a narancsospiros rúzs koronázta meg. Hasonlóan nagyszerű lett Evan Rachel Wood make up-ja. A színésznő meleg árnyalatú, vörösesszőke hajszínéhez remekül passzolt a barnás, sejtelmes rúzs. Az idősebb korosztályból pedig Jane Fonda remekelt, és fiatal kolléganőihez hasonlóan ő is a natúr, mégis divatos sminkre szavazott. Nagyon jól tette!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fura frizurák

A vörös szőnyegen csak kevesen mernek megkockáztatni egy-egy merészebb frizurát. A bájos arcú színésznő, Ginnifer Goodwin éjfekete, rövid frizurája merész választás, de nem nyerő. A sztár a fekete estélyi ruhájában már-már úgy festett, mint egy holló. A különc énekesnő, Florence Welch fonott, lazán hagyott hippifrizurája azonban remekül passzol a sztár egyéniségéhez. Máson talán sok lett volna, de Florence-en még elment a kiegészítőnek szánt vékony, arany tiara is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Besárgult hölgyemények

A héten Cameron Diaz és Amy Adams is a mustársárga szín mellett tette le a voksát, de csak az egyiküknek jött be az a merész választás. Cameron sárga miniruhája remekül hangsúlyozta a sztár formás lábait, de ez a szín és az élénkpiros rúzs összhatása nagyon bántóra sikeredett. De az is lehet, hogy csak Cam kissé plasztikázott mosolya zavar bennünket... Amy Adams vörös hajzuhatagához és alabástrom bőréhez azonban remekül passzolt ez a szín, ami általában viszonylag keveseknek áll jól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legdögösebb szettjei

A hét legmélyebben dekoltált ruháját Rosie Huntington-Whiteley modell viselte. A hölgy egy oldalt csípőig kivágott élénkzöld ruhában pózolt a fotósok előtt. Tény, hogy a modell bármit felvehet karcsú alakjára, de vajon az oldalt kivillanó bordák bejönnek egyáltalán valakinek? A formásabb focistafeleség, Sylvie van der Vaart pedig egy hátul érdekesen szabott arany estélyit választott, amiben ezerszer jobban festett, mint piszkafa kolléganője.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.