fashion week frizura rúzs szoknya szépség Rihanna énekesnő csipke sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna a leglazább énekesnő, kétség sem fér hozzá: egy klasszikus, csipkerátétes szoknyát és egy egyszerű, szűk topot is modernné és extravagánssá tud varázsolni.

Az énekesnő kiegészítőket sem viselt, az összeállítást félig leborotvált, fésületlen frizurájával és vörös rúzsával koronázta meg. Rihanna annyira szexi, hogy legszívesebben mi is szaladnánk a fodrászhoz egy jó kis fejborotválásra, és azt is megnéztük, hol tudunk itthon hasonló ruhákat beszerezni.

Christina Aguilera közönségesebb, mint valahahttp://www.life.hu/szepulj/20121104-christina-aguilera-borzalmas-frizuraja-es-ruhai.htmlŐk a legszebb transzneműekhttp://www.life.hu/szepulj/20121105-transznemu-szepsegverseny-ok-a-legszebbek.htmlKorábban utálta, most hetente teszi - Kate Moss megint meztelen (18+)http://www.life.hu/szepulj/20121102-kate-moss-felmeztelenul-a-vanity-fair-magazinban.htmlSmink nélkül is gyönyörű - Íme a négygyermekes modell valódi arcahttp://www.life.hu/szepulj/20121102-igy-nez-ki-heidi-klum-smink-nelkul.htmlNem öregszik az 54 éves sztárhttp://www.life.hu/szepulj/20121029-michelle-pfeiffer-szineszno-remekul-nez-ki-54-evesen-is.htmlKis cicivel is lehetsz nőies - Tanulj a sztároktól!http://www.life.hu/szepulj/20121028-kis-mellu-sztarok-akik-noiesek-es-szexik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.