fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Törköly Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Ágit "változtatta" trendi, dögös nővé - és legalább 10 évvel fiatalabbá.

A 36 éves, budapesti Ági azért jelentkezett az átalakításba, mert szerette volna megtalálni a saját stílusát. A cégvezetői asszisztensként dolgozó nő haja dögös, sötétvörös színt kapott, a fazont pedig vagányabbra vágta Szofrán Zsolt mesterfodrász. "Tetszik ez az új szín, de a fazont azért szoknom kell. Munkaidőben általában feltűzöm a hajam, de azon kívül természetesen én is kiengedem" - vallotta Ági a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Ruha: Promod, dzseki: Promod, ékszerek: Karman Jewelry, cipő: Deichmann

Ági a munkájából adódóan a hétköznapokban is sminkeli magát, új dolgokat azonban ő is tanult az átalakítás alatt. "Érdekes volt a sminkelés, én ugyanis nem használok szemhéjfestéket és élénk rúzst. Először furcsán éreztem magam ezekkel az élénk színekkel, de megszerettem őket, és a fotókon nagyon jól mutatnak" - mesélte Ági.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

A budapesti édesanya általában nadrágot hord, a hétköznapokon pedig nem visel ilyen magas sarkú cipőt, amit Holdampf Linda stylist ráadott. "Nekem is van egy bőrkabátom, amit nagyon szeretek. Illett hozzám ez a szett, tetszett a dögös cipő és a szoknya is." Ági végül magabiztosan mozgott a kamera előtt, és nem okozott gondot neki a pózolás sem. Az eredmény: egy szuperdögös édesanya Nánási Pál kamerája előtt.

Tetszik Ági átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Átalakítunk! Valóra vált az álma, modell lett Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20121028-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szexi modell lett a kétgyermekes anyukábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20121030-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-szexi-modell.htmlÁtalakítunk! Új oldalát ismerte meg Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20121019-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Katalinból vagány csaj letthttp://www.life.hu/life/galeria/20121020-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylist-katalinbol-vagany.htmlÁtalakítunk! Kedveséhez fiatalodott Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121016-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.