fashion week a nap cikke terhesség kismamaruha várandósság tél kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan öltözködjön hidegben, rossz időben egy kismama? Erre mutatunk most lehetőségeket úgy, hogy a nagypocakos időszak után is hordható legyen a legtöbb újonnan beszerzett darab.

Szerencsések azok, akiknek pocakja tavasszal, netán nyáron ölt hatalmas méreteket, hiszen jó időben kevesebb ruha is elegendő. De mit tegyen az a kismama, aki ősszel vagy télen kerekedik ki? Melyek azok a darabok, amelyeket a pocakos hónapok után sem kell továbbajándékoznunk?

Pasztell kismama



Az első összeállításban a pasztellszíneket kedvelő anyukajelölteknek kedvezünk. A kismamanadrág mellé egy pocakra szabott, meleg pulcsit választottunk. A kabát nem kifejezetten kismamáknak készült, de bő, A-vonalú szabása miatt tökéletes lehet várandósoknak is. Ezt az együttest egy praktikus és divatos hátizsákkal egészítettük ki, és egy platformcipővel tettük nőiessé - bár a magas sarok nem javasolt a terhesség második szakaszában, hiszen a dagadt lábak és a többletsúly okozta problémákat nem jó tovább fokozni. Ha mégis magasabbnak szeretne tűnni a kismama, akkor ehhez hasonló platform verziót válasszon, hiszen azokban biztosabban tud állni, mint a tűsarkú változatokban.


1. Szövetkabát - Springfield 17.995 forint, 2. Kismamanadrág - H&M 8.990 forint, 3. Pulóver - H&M 6.990 forint
4. Hátizsák - Springfield 9.995 forint, 5. Bokacsizma - H&M 9.990 forint

Rockos kismama



Nem kell feltétlenül rózsaszínbe borulni a terhesség alatt. A leendő anyukák nyugodtan tartsák meg korábbi, egyedi stílusukat. A kismamanadrágok mellett érdemes néhány leggingset is beszerezni, hiszen ezek is pocakbarát viseletnek számítanak. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a cicanadrágok a terhesség után is gardróbunk darabjai maradhatnak. A leggingseket kombinálhatjuk hosszú, bő fazonú atlétával. A télre való tekintettel mi egy várandós szövetkabátot és egy lapos csizmát választottunk az összeállítás mellé, de a fázósabbak akár egy lábszárvédővel is kiegészíthetik.


1. Táska - Bershka 6.995 forint, 2. Leggings - H&M 2.490 forint, 3. Atléta - New Yorker 2.990 forint
4. Kismamakabát - 14.990 forint, 5. Bokacsizma - New Yorker 7.490 forint

Vagány kismama



A harmadik összeállítás nem túl csajos, de nem is túl vagány. A terhesfarmer mellé télen kitűnő választás lehet egy kötött pelerin, hiszen ezt később is viselni tudjuk, és illeszkedik a folyton növekvő pocakhoz is. A felsők vásárlásánál mindenképpen a mell alatt szabott darabokat helyezzük előtérbe. A laza, póló fazonú felsők pocak nélkül is jól mutatnak.


1. Táska - Springfield 3.995 forint, 2. Felső - Springfield 7.995 forint, 3. Pelerin - F&F 6.500 forint
4. Nadrág - H&M 8.990 forint, 5. Csizma - Bershka 19.995 forint

Kismama vagy? Segít a magnézium!http://www.life.hu/gyogyulj/20120517-kismama-vagy-segit-a-magnezium-magneb6.htmlKényelmes, divatos kismamanadrágok nagy pocakhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111221-kenyelmes-divatos-kismamanadragok-nagy-pocakhoz.htmlÍgy hordd régi ruháidat pocakosan ishttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111109-igy-hord-regi-ruhaidat-pocakosan-is-nem-kell-kismamaruhara.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.