Robert Pattinson fashion week Kristen Stewart estélyi Twilight filmbemutató filmpremier estélyi ruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Twilight utolsó részének bemutatóján Kristen Stewart és különleges ruhája keltette a legnagyobb feltűnést.

Inkább fiúkat néznél? Akkor katt ide a sok szép hímért!



Egyesek imádják, mások szerint pedig egyenesen szörnyű Kristen ruhája. Egy biztos, a fiatal színésznő Zuhair Murad divattervező egyik igazán merész darabját választotta a filmpremierre. A testszínű, földig érő ruhából bizony kilátszott Kristen fehérneműje, és ez nem volt véletlen. Legelőször a gyönyörű, finom csipke tűnik fel az embernek, és csak második pillantásra "üt arcon" a felismerés: hoppá, átlátszik a bugyija (ami természetesen minden fontos részletet eltakar)!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az estélyi felsőrésze is gyönyörű: a szexi kialakítás ellenére egyáltalán nem közönséges, a masnis öv pedig kislányos bájt kölcsönöz az összeállításnak. Külön dicséret illeti a sminkest és a fodrászt is. A modern ruhához klasszikusan elegáns sminket és frizurát készítettek a 22 éves színésznőnek, így lett tökéletes a megjelenése. Kristen Stewart tehát megint gondoskodott arról, hogy ne csak a nagy botrányt kavart félrelépése kapcsán beszéljenek róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.