Hajazz a dívákra! - A legjobb alkalmi frizurák

frizura haj szépségápolás sztárok díva szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még csak november közepe van, hamarosan megkezdődik a karácsonyi céges partikkal és adventi ünnepségekkel tarkított időszak. Akkor biztos nem lesz időd keresgélni, milyen frizurával dobhatod fel a megjelenésed, ezért a Life.hu már most hozott néhány sztároktól ellesett tippet.

Bájosan elegáns balerinakonty

A balerinakonty évek óta az egyik legkedveltebb frizura, amely a hétköznapokon ugyanúgy megállja a helyét, mint elegánsabb alkalmakkor. Ráadásul pofonegyszerű elkészíteni, főleg egy hajfánkkal. A balerinakontynak megannyi változatával találkozni a vörös szőnyegen is, mi három különböző változatot mutatunk. Marion Cotillard kontya bájos madárfészekként ül a színésznő fején: amolyan okos lány frizura, aki egyszerre szeretne elegáns is lenni, ugyanakkor nem szeretne túlzásokba sem esni. Diane Kruger balerinakontya egy leheletnyivel decensebb, jókislányosabb, de a füle mellől leeső rakoncátlan tincsek miatt nem lesz túl merev. Nicole Richie fonott kontya azt tükrözi, hogy igazi egyéniséggel van dolgunk, aki tudja, mi a divat, de a maga stílusára formálja azt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az 1920-as évek bűvöletében

Az 1920-as évek forradalmi időszak volt a divat történetében - a szoknyák és a hajak soha nem voltak még olyan rövidek azelőtt, a nőideál sosem volt annyira fiús. A korszak nemcsak a filmeseket ihleti meg, ahogy arról már írtunk, hanem a dívák fodrászait is. Nicole Richie-t, Nikki Reedet is láttuk már az 1920-as évek bűvöletében. Ki szigorúbban vette a korhűséget, más kevésbé, a hatás mégis ugyanolyan szexi és időtlen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hangsúlyos hajékszer

Lustáknak vagy kétbalkezeseknek állhat kézre az a megoldás, amikor az egyszerű frizurát a hangsúlyos hajékszer teszi alkalmivá. Minek a hosszú előkészületek, az idegtépő csavarás, fésülés, tupírozás, lakkozás, amikor az egyszerű lófarok mellé elég egy látványos csat, a kontyra egy különleges lánc, a fejre egy izgalmas hajpánt?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Frizuratippek Takács Nórától! Kattints ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.