Szaloncukornak öltözött Kate Moss

2012.11.16. 20:31

Szupermodell létére Kate Moss még mindig képtelen rendesen felöltözni.

Kate Moss a világ egyik legjobban fizetett szupermodellje, de még mindig nem sikerül elegánsan és csinosan megjelennie. Annak ellenére, hogy Kate férjnél van és a gyermeke otthon várja, neki a mai napig lételeme a bulizás. A legutóbbi alkalommal egy óarany estélyiben partizott a modell, de förtelmesen festett ebben a szerelésben.

Northfoto

A szaloncukornak öltözött modell ruhája még egy karácsonyi bulira is sok lett volna. Vajon ezt a ruhát Kate a nagymamája gardróbjából szedte elő? Valószínűleg  igen, a ruha ugyanis - ha szándékosan, ha nem - gyűrött és ódivatú.

 

Minden szem rászegeződött - A Bond-lány kikandikáló mellbimbója aratta a legnagyobb sikerthttp://www.life.hu/legytrendi/20121115-berenice-marlohe-mellbimboja-kilatszott-a-ruhajabol.html Rendelj a neten! - Ruhavásárlási kisokoshttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-internetes-ruhavasarlas.html Kötve hisszük! - Meleg téli kiegészítőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20121112-sapka-sal-kesztyu-meleg-teli-kiegeszitok.html Rihanna ismét meztelenkedikhttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-rihanna-enekesno-meztelenkedik-a-gq-magazin-cimlapjan.html Átalakítunk! Igazi sztárnak érezte magát Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html
Kate Mossdivattrendmodellruha