A legtrendibb partiékszerek

buli nyaklánc ünnep gyűrű ékszer party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepi időszakban még több alkalmunk adódik kiöltözni, egy egyszerű ruhát pedig ékszerekkel lehet igazán feldobni. Összeszedtük a legtrendibb és legcsillogóbb partidarabokat.

A karácsony és a szilveszter pompás alkalom arra, hogy többször kicsípjük magunkat. A céges bulik mellett a családi ebédeket és a romantikus vacsorákat is megfűszerezhetjük egy-egy elegánsabb öltözékkel. Jó hír, hogy nem kell új ruhatárat beszereznünk, hiszen a kisfeketénket feldobhatjuk egy-egy csillogó ékszerrel is. Három szettet készítettünk most trendi és csillogó darabokból.

Gigantikus nyakbavalók

Kezdjük a szezon legfelkapottabb ékszerével, a gigantikus nyakbavalóval. A legdivatosabbak akkor leszünk, ha a fémből készült, lapszerű darabokra voksolunk. Arra ügyeljünk, hogy ezeket csak gallér nélküli ruhákkal viseljük, hiszen a gallérral kioltanák egymást. Akik nem szeretik a merev nyakláncokat, azok válasszanak textilből készült, gyönggyel díszített verziót.

1. Louis Vuitton - 285.000 forint, 2. H&M - 2.490 forint, 3. Bershka - 3.595 forint
4. Bershka - 2.995 forint, 5. Zara - 7.595 forint, 6. New Yorker - 2.990 forint,7. Bershka -3.595 forint

Csillagozd fel magad!

Ha szeretnénk magunkat igazi sztárnak érezni, akkor szerezzünk be néhány csillagos ékszert. Viselhetjük az égbolt díszeit fülbevalóként, karkötőként, de még nyakláncként is.


1. Swarovski - 41.000 forint, 2. New Yorker - 3.790 forint, 3.
- 19,45 euró
5. Bershka - 1.795 forint

Gyűrűk

A karakteres nyakbavalókat kiegészíthetjük egy gigantikus gyűrűvel is. A legcsillogóbb változatok kövekkel gazdagon díszítettek. Egy ilyen gyűrűt csak alkalmakkor hordjunk, hiszen a hétköznapokban nemcsak veszíthetnek fényükből, de nem is túl praktikusak.

1. Bershka - 1.995 forint, 2. Swarovski - 43.000 forint, 3. Asos - 13,89 euró
4. H&M - 1.990 forint, 5. Swarovski - 39.500 forint, 6. H&M - 1.790 forint

Nézd meg, a sztárok milyen divatbakikat követnek el! Képek itt!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.