fashion week modell androgün kifutó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint Casey Legler férfiruhában érzi jól magát, egy szerencsés véletlen után pedig most már a fizetését is ezért kapja.

A divatipar mindig képes döbbenetet okozni, gondoljunk csak a korábban nagy visszhangot kiváltó androgün modellre, Andrej Pejicre, aki férfiként pózolt női szerepekben, vagy a nemrég sokak által emlegetett Stav Strashkóra. Azonban nőként férfiszerepben pózolni, nos, úgy tűnik, van még új a nap alatt.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Casey Legler a való életben nő, azonban férfimodellként dolgozik. Legler, aki "civilként" művészettel foglalkozik, saját bevallása szerint imád férficuccokba bújni. Tövig lenyírt haja és magas termete alapján első látásra valóban nagyon fiús, egyedül a hangja árulja el, hogy valójában egy lánnyal beszélget az ember.

Oláh Ibolya éhezik, de nem szégyelli! A cikkért kattints ide!



"Úgy tudom, nincs más a szakmában rajtam kívül, aki nő létére férfimodellként dolgozik" - mondja a modell. A lány egyébként a véletlennek köszönheti, hogy a szakmába került, ugyanis egy fotós barátjának szüksége lett volna egy férfimodellre, így a fiús külsejű lányt kérte meg, ugorjon be. A fotók olyan jól sikerültek, hogy az egyik leghíresebb modellügynökség azonnal lecsapott Leglerre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.