a nap cikke parfüm illat szépség parfümtrend tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Télen sem kell lemondanunk a virágok és a gyümölcsök magával ragadó illatáról! A Life.hu összegyűjtött tíz parfümöt, amelyeknek köszönhetően egész nap kellemes illatfelhőbe burkolózhatunk.

Egy minőségi parfümmel, egy egyéniségünkhöz passzoló illattal a legunalmasabb öltözékünket is megbolondíthatjuk. Összeszedtünk most 10 új vagy éppen különleges elixírt, amelyek nemcsak minket csábítanak el az üzletekben, de garantáltan mi is csábíthatunk velük, miután magunkra permeteztük.

Coco Noir Chanel

A Chanel divatház új illata idén augusztusban debütált. Már a csomagolás is jól jelzi, hogy egy intim és nagyon is csábító illatról van szó. Maga az üveg is tekintélyt parancsoló, budoáros hangulatot idéz. Szinte látjuk a szemünk előtt azt a húszas évekbeli fésülködőasztalt, ahol a ház úrnője a vendégek fogadására készül: szipkával szívja a cigarettát, majd néhány csepp parfümöt permetez magára. A Coco Noir fejjegyét grapefruit, bergamott és narancs alkotja, de megtalálható benne a rózsa, a jázmin, a pézsma, a vanília, az indonéz pacsuli és szantálfa is.

Ár: 29.900 Ft

La Vie Est Belle - Lancome

A Lancome új illatának kampányarca a legendás színésznő, Julia Roberts, aki nem sűrűn adja arcát reklámokhoz, de ez esetben mégis kivételt tett. A La Vie Est Belle egy virágos-gyümölcsös illat. Ebben az esetben a fejet feketeribizli és körte alkotja, míg a szívet nőszirom, narancsfavirág és jázmin, az alap összetevői pedig vanília, tonkabab, pacsuli és dió. A csomagolás ebben az esetben is kitűnően passzol a formulához, hiszen a rózsaszínű üveget kecsessé teszi a tetején található két kis "szárnyacska".

Ár: 15.500 Ft

Loverdose - Diesel

Csábításra tervezték a Diesel Loverdose nevű parfümjét. Az összetevői között megtaláljuk az édesgyökeret, az ánizst, a mandarint, de az ámbrát és a vaníliát is. A reklámban azt ígérik, hogy ez az elixír függővé teszi a férfiakat köszönhetően az édesgyökér és a vanília túladagolásának. Ennek a parfümnek az üvege is nagyon szemrevaló: egy megtört felületekből álló lila szív.

Ár: 16.600 Ft

L'Ambre des Merveilles - Hermés

A Hermés 2004-ben piacra dobott illatsorozatának újabb darabja a L'Ambre des Merveilles. Ez a parfüm is, ahogy a divatház több korábbi illata is Jean-Claude Ellena parfümkészítő nevéhez fűződik. A L'Ambre des Merveilles egy nagyon fűszeres illat, amiben megtalálható összetevőként az ámbra, a labdanum, a pacsuli, valamint a vanília is.

Ár: 28.000 Ft

City Rush - Avon

Az Avon Milla Jovovichcsal reklámozza legújabb, nagyvárosi nőknek szánt parfümjét, a City Rusht. A virágos-orientális illatcsaládba tartozó elixír fejillatát bergamott, szilva és zöld illatjegyek alkotják, míg a szívillatot fekete dália, rózsa, vanília, orchidea, az alapillatot pedig többek között pacsulivirág és pézsma adja.

Ár: 6.000 Ft

DOT - Marc Jacobs

Marc Jacobs sosem éri be szokványossal, és így van ezzel a sajátmárkás parfümjeinél is. A tervező egyik kedvenc mintája a pöttyös, éppen ezért áll ez is a DOT névre keresztelt illata középpontjában. Ez a Sayuri Shoji által tervezett, katicára vagy éppen egy pillangóra emlékeztető üveg nemcsak a játékosságot és a vidámságot szimbolizálja, hanem a kerek, nőies formákat is. De a formavilág után ejtsünk szót a parfüm lényegéről is, az illatról. Az illatot Marc Jacobs közreműködésével Annie Buzantian mester parfümőr alkotta meg. A végeredmény egy nagyon élénk, virágos-fűszeres keverék lett, ami többek között a sárkánygyümölcs, a jerikói lonc, a jázmin, a kókuszvíz, a narancsvirág, a vanília és a pézsma kellemes elegye.

Ár: 15.500 Ft

Fame - Lady Gaga

Lady Gaga parfümje miért is lenne átlagos vagy éppen nem meghökkentő? A provokátor énekesnő nem adja akármilyen illathoz a nevét, csak ami passzol az imidzséhez, és a Fame pont ilyen. A Fame fő alkotója a 18. századi méregkeverők kedvenc alapanyaga, a belladonna. Richard Herpin parfümőr barackot, tömjént, mézet, jázmint, sáfrányt, orchideát és belladonnát használt fel a formula megalkotásánál. A Fame különlegessége, hogy az üvegben lévő folyadék színe fekete, de amit kifújjuk, átlátszóvá válik.

Ár: 8.399 Ft

Shine Rose - Heidi Klum

A modell, Heidi Klum parfümje a Shine Rose nevet viseli. Már az üvegen látszik, hogy egy nagyon nőies, virágos illatról van szó. Az elegáns kivitelezésű, rózsát idéző csomagolásban egy körtét, napraforgót, mimózát, gyöngyvirágot, pézsmát és többek között vaníliát is tartalmazó keverék bújik meg.

Ár: 7.569 Ft

J'Adore - Dior

A J' Adore Dior nevet viselő parfümöt rózsával és jázminnal újították meg. Ahogyan a Christian Dior által alapított ház, úgy ez az illat is az elegancia megtestesítője. A nőies formákat idéző üveget Charlize Theron kezében láthatjuk viszont a reklámokban. A virágos-rózsás és violás illat összetevői között találunk liliomot, barackot és fréziát is.

Ár: 13.500 Ft

Valentina - Valentino

A Valentino divatház székhelyéül szolgáló Róma adta az ihletet a Valentina megalkotásához. A két parfümőr, Oliver Crpes és Alberto Morillas olyan elixírt tervezett, amely egyszerre kifinomult és modern. A kecses, rózsákkal díszített üvegben egy virágos-keleties illat rejtőzik, ami egymásnak teljesen ellentétes összetevőkből áll. A narancsvirág és a szamóca mellett ámbra, cédrus, de a calabriai bergamott is felfedezhető a keverékben.

Ár: 14.700 Ft

Sminkelj úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121122-hogyan-legyek-jo-no-katalin-hercegno-sminkje.html25 év, 25 frizura - Kylie Minogue hajkölteményeihttp://www.life.hu/szepulj/20121121-25-ev-25-frizura-kylie-minogue-hajkoltemenyei.htmlFilléres csodaszerek a téli hideg ellenhttp://www.life.hu/szepulj/20121113-szepsegapolasi-tippek-a-hideg-ellen.htmlSminkelj, mint egy díva!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121108-hogyan-legyek-jo-no-retro-smink.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.