Így csücsörít a sztárfocista kedvese

modell Ronaldo Irina Sheyk dekoltázs fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
C. Ronaldo biztosan megszokta már, hogy a pasik mindenhol a nyálukat csorgatják kedvese, a szuperdögös Irina Shayk láttán.

Irina mostanában fürdőruhát reklámoz, ami nem is csoda, hiszen az alakja kifogástalan. A hippi stílusú darabok túl színesek, a fazonok sem az igaziak, de a modell "feldobja" a kollekciót. Néhol azért kissé sok a szájfény és a smink, de a sztárfocista kedvese akkor is gyönyörű. A róla készült szexi fotókat a blogon nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Szexi tiniből visszafogott anyuka lett Katherine Heiglhttp://www.life.hu/life/galeria/20121120-szexis-tinibol-visszafogott-anyuka-lett-katherine-heigl-szineszno.htmlSzexis dekoltázsok másképphttp://www.life.hu/szepulj/20121121-heti-szepsegmustra-nicki-minaj-jessica-biel-diane-kruger-naomi-watts.htmlSzakítás után is dögös és szexi a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20121120-michelle-keegan-angol-szineszno-saint-vincent-tengerpartjan-piheni-ki-a.htmlA szexiparban dolgozik a valóságshow szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-a-hazasodna-a-gazda-egyik-szereploje-a-szexiparban-dolgozik.htmlGyönyörű kislányból észvesztően szexis nő lett Sophie Marceauhttp://www.life.hu/life/galeria/20121116-fotokon-akkor-es-most-sophie-marceau-szineszno.htmlÍme 2012 legszexibb férfiújahttp://www.life.hu/tested-lelked/20121114-channing-tatum-szinesz-a-legszexibb-a-people-magazin-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.