nőideál fotó szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Káprázatos videót készített a zseniális Philip Scott Johnson.

Ötszáz év legszebb asszonyait gyűjtötte össze egy sorozat erejéig Philip Scott Johnson - így született meg ez a fantasztikus videó. Johnson híres festmények nőalakjain keresztül mutatja meg a szépségideál folyamatos változását az utóbbi évtizedekben. Az ötlet egy díjat is nyert, melyről bővebben a blogon olvashatsz.


Inkább pasikat nézegetnél? Mi összegyűjtöttük egy helyen a legjobbakat!





Bársonyosan puha, ragyogó bőr télen ishttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20121125-borapolas-barsonyosan-puha-ragyogo-bor-telen-is.htmlJessica Biel cicit villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20121125-jessica-biel-mellet-villantott.htmlIrigylésre méltóan néz ki a 39 éves modellhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-tyra-banks-modell-39-evesen-is-gyonyoru.htmlElegancia helyett borzalom - Szokatlan ruhában Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-estelyiben-piercinget-villantott-borzalmasan-nezett-ki-lindsay-lohan.htmlÚj frizurával sokkol a tinisztárhttp://www.life.hu/szepulj/20121120-szornyu-lett-miley-cyrus-tinisztar-uj-frizuraja.htmlSzőkéről barnára váltott a sztár - Éveket öregített magánhttp://www.life.hu/szepulj/20121121-barnara-festette-a-hajat-a-szokeseg-january-jones-szineszno.htmlSzexis dekoltázsok másképphttp://www.life.hu/szepulj/20121121-heti-szepsegmustra-nicki-minaj-jessica-biel-diane-kruger-naomi-watts.htmlSminkelj úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121122-hogyan-legyek-jo-no-katalin-hercegno-sminkje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.