Selena Gomez Emily Blunt Katalin hercegnő katy perry Evangeline Lilly szépség szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Katalin hercegnő mellett több világsztár is megmutatta vadiúj frizuráját. Persze szépséges göncökből és stílusos sztárokból sem volt hiány - a celebek kifejezetten jól szerepeltek. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Hajkorona helyett trendi lokni

A héten néhány világhírű szépség úgy érezte, itt az ideje egy új frizurának. Az általában gesztenyebarna hajkoronával hódító Emily Blunt mézszőkére váltott. Az eredmény nem rossz, de lehetne jobb is: a barna haj ugyanis sokkal szebben kiemelte a színésznő élénk színű, zöldeskék szemeit. A Lost sztárja, Evangeline Lilly pedig megszabadult gyönyörű, barna hajkoronájától, és a hajszíne is egészen más lett. A fazon még elmegy, hiszen az egykori modell arca olyan gyönyörű, hogy szinte bármi jól állna neki. De ez a vörösesszőke frufru hagy némi kívánnivalót maga után. Katalin hercegnő új frizurájával sem vagyunk elégedettek. Vilmos herceg kedvese egy hosszabb frufrut vágatott magának, ami eltakarja a fél arcát, ráadásul öregíti is. Pedig ezeket a bájos vonásokat és a szép szemeket kár ennyire takargatni!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így tették magukat nevetségessé a sztárok! Nézegess képeket!



Akiktől az idősebbek is tanulhatnának

Katy Perry korábban szinte minden alkalommal extravagáns, ízléstelen göncökben és hajjal sokkolt, legutóbb azonban bemutatta, hogy ő is érti a csíziót. Naeem Khan éjkék, csillogó kreációjában igazi királynőként tündökölt az énekesnő. A hajából szerencsére hiányoztak a lila és a rózsaszín tincsek, és a smink is visszafogott volt - így kell ezt csinálni, Katy! De Selena Gomez ruhája is telitalálat volt: a fekete, bársony, arannyal szegélyezett, a hátat szabadon hagyó Dolce & Gabbana estélyi egyszerűen gyönyörű volt. Bárki tanulhatna a húszéves tinisztártól!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angyalok nadrágban

A héten nem csak a ruhákat imádták a világsztárok. A nadrágoknak is nagy sikerük volt, erre pedig bizonyíték Anne V. és Doutzen Kroes Victoria's Secret modellek öltözete. Anne V. egy fekete, áttetsző, csillogó overállt viselt, ami remekül mutatott a modell karcsú idomain. Doutzen Kroes pedig egy hófehér nadrágkosztümre voksolt. Ez sem volt rossz választás, de a szépség azért feldobhatta volna a szettet egy feltűnő nyakékkel vagy egy érdekes színű sállal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Érthetetlen kreációk

A héten két színésznő nagyon nem találta meg önmagát. A lassan ötvenéves Famke Janssen egy túlméretezett, csipke, bébidollra emlékeztető garbós miniruhában pózolt a fotósok előtt. A szörnyen sovány egykori Bond-lány cseppet sem illethető a csábító jelzővel - röhejesen festett ebben a szerelésben. De Mary Elizabeth Winstead színésznő választása is örök talány marad számunkra. Vajon mit keres a divatjamúlt, féloldalas felső, a félhosszú, törtfehér szoknya és az ormótlan, bordó szandál így együtt a vörös szőnyegen?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.