fashion week ruhadarab elegancia sportcipő edzőcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság a legújabb őrület, hogy a sportos lábbeliket elegánsabb darabokkal párosítják azok, akik a legutolsó trendeket követik. Csináljuk utánuk!

A legmenőbb street fashion oldalakat nézegetve egyre több olyan lánnyal találkozunk, akik az edzőcipőhöz elegáns anyagú maxiruhát vagy éppen élére vasalt nadrágot húznak. A sportos és az elegáns darabok párosítása eléggé ingoványos terület, de ha elég merészek vagyunk, és jó szemünk van a divathoz, akkor követhetjük ezt az irányzatot. A Life.hu most ehhez ad tippeket!

Mintákkal

A csillogó vagy éppen a szatén anyagok eleganciát sugároznak, de ebből könnyedén visszavesznek a tervezők a formákkal és a mintákkal. Ebben az összeállításban erre mutat példát a hosszú ujjú felső és a különleges póló. Ezt egy egyszerű fekete nadrággal és egy pink színnel megbolondított tornacsukával párosítottuk, a táskában viszont ismét a sikkes elegancia köszön vissza. Fontos, hogy a különböző darabok között a színek teremtenek harmóniát: a rózsaszín mindenhol felbukkan.


1. Mintás, cipzáros felső: H&M 9990 forint, 2. Mintás top: New Yorker 3990 forint,
3. Fekete nadrág: H&M 8990 forint, 4. Pink koktéltáska: 20,84 euró,
5. Edzőcipő: Nike 24.999 forint

Pinkkel

A rózsaszín egy őrülten csajos szín, és ezt tudják az edzőcipőket tervező designerek is, akik szívesen dolgoznak vele. Így télen egy laza, kötött ruhával nyugodtan viselhetünk edzőcipőt, az összeállítás lazaságából pedig egy bőrtáskával és egy kardigánnal vehetünk vissza.


1. Pink kötött ruha: H&M 5990 forint, 2. Rózsaszín táska: Stradivarius 6995 forint,
3. Fekete kardigán: H&M 5990 forint, 4. Edzőcipő: Nike 24.999 forint

Szürke és pasztell

Akik nem kedvelik a harsány színeket, azok válasszanak pasztellszínű cipőt. A szürke és a zöld halvány árnyalata szuperül mutat együtt, éppen ezért egy ilyen lábbelihez vegyünk szürke ruhát. Kiegészítőnek viselhetünk egy kézben és vállon is egyaránt viselhető nagyméretű táskát.


1. Fekete felső: H&M 6990 forint, 2. Szürke ruha: F&F 5900 forint,
3. Fekete táska: Zara 13.995 forint, 4. Edzőcipő: Nike 24.999 forint

Átalakítunk! Éveket fiatalodott Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/20130102-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlVásárolj okosan a nagy téli leárazásokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20121221-vasarolj-okosan-a-nagy-teli-learazasokon.htmlDivatbotrányok: Sztárszabászathttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-vilagsztarok-plasztikai-mutetei-szerepelnek.htmlKatalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.htmlEz lesz a divat 2013-ban!http://www.life.hu/legytrendi/20121217-ez-lesz-a-divat-2013ban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.