Kerekes Vica Pirelli naptár LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekes Vica színésznő testét nem győzzük csodálni.

A szlovákiai magyar színésznő teste maga a tökély. Nőies formák, kerek popsi, méretes keblek, mindehhez pedig egy különleges arc és gyönyörű, vörös haj társul. A szépség a 2013-as Pirelli naptárban pózol igazán kreatív fotókon. Az izgalmas képek Normandiában készültek. Íme egy kis ízelítő a naptárból:

Forrás: René & Radka / Pirelli
Forrás: René & Radka / Pirelli

A többi képért kattints ide!

Nem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szepulj/20121217-nem-elegedett-sulyaval-a-nadszalvekony-anne-hathaway.html5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésrehttp://www.life.hu/szepulj/20121214-5-perces-smink-keso-keloknek-lepesrol-lepesre.htmlSzexi fehérneműk kerekded modellekenhttp://www.life.hu/szepulj/20121212-gok-wan-divattervezo-plus-size-modelleknek-tervez-szexi-fehernemuket.htmlSztárok rusnya harisnyában - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121214-divat-es-szepseg-a-heti-szepsegmustraban-jessica-alba-szineszno-blake.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.