Szépítő tippek másnapos arcbőrre

buli másnaposság arcbőr szilveszter szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megmutatja, hogy egy fergeteges szilveszteri buli után hogyan varázsold ismét csodássá az arcodat!

Hatalmas élmény egy egész éjjelt átbulizni a legjobb barátokkal, és hajnalban egy üveg pezsgővel hazasétálni. Igen ám, de az éjszakázás, az alkoholfogyasztás és a sok smink megviseli az arcbőrt. Mit tehetünk azért, hogy újból olyan üde arccal üljünk le a családi ebédhez, mint ahogyan előző este a partiba indultunk? A Life.hu most elárulja!

1. Szemkörnyékápoló - BodyShop, 2280 forint
Kifejezetten karikás-puffadt szemre készült a BodyShop szemkörnyékápolója, így kiváló lehet egy átbulizott éjszaka után a táskás szemek kezelésére. Használata egyszerű, hiszen csak finom, tapogató mozdulattal fel kell vinni, és már hűsít is!

2. Golyós dezodor - Balea, 295 forint
A dezodorálás mindig a készülődés alaplépése. Ha parfümöt használunk, akkor válasszunk olyan illatmentes terméket, mint a dm Balea golyós dezodora.

3. BB krém - Maybelline, 2299 forint
Ha a szilveszteri parti után rohanni kell a nagyihoz családi ebédre, akkor nincs sok idő ráncba szedni magunkat. A Maybelline BB krémjét ilyen időhiányos esetekre fejlesztették ki, hiszen egyszerre táplál, hidratál, mint egy arckrém, és egyszerre egységesíti az arcbőrt, mint egy alapozó.

4. Toniktabletták - Lush, 1190 forint
Ezek a toniktabletták egyszerre segítik a bőr regenerálódását, és otthoni beauty-programnak sem utolsók. Ezekkel az álomfinom golyókkal tisztára gőzölhetjük az arcunkat egy fárasztó éjszaka után. Míg a teafaolaj antibakteriális hatású, addig a rózsakivonat enyhíti a bőr kipirosodását, a kamilla és a levendula pedig ellazít. És hogyan használjuk? A tablettákat 40-50 fokos vízbe kell dobni, majd egy törölközővel a szokásos módon gőzölni.

5. Arckrém - Vichy, 4999 forint
Egy átvirrasztott éjjel után még fontosabb, hogy tegyünk a ráncok ellen, hiszen az alkohol és a füst fokozza a bőr öregedését. Erre való a Vichy új bőrfelszín-megújító arcápolója, ami a ráncok és a bőrhibák ellen egyaránt tesz.

6. Pattanásecset - BodyShop, 1990 forint
Ahogyan a ráncok, úgy a pattanások is fokozottan megjelennek egy féktelen buli után. A patanásecsettel akár már napközben is kezelhetjük ezeket a problémás részeket, hiszen kompakt kialakításának köszönhetően egyszerű használni, és a táskában is elfér.

7. Éjszakai arckrém - L'Oréal, 3999 forint
A szilvesztert követő regenerálókúrát érdemes egy kifejezetten ilyen éjszakai krémmel befejezni. A L'Oréal terméke stimulálja a bőr természetes lifting elemeit, és emellett ránctalanít is.

8. Arcradír - Lush, 2390 forint
Miután lemostuk a sminket, radírozzuk is le a bőrt. Ehhez választhatjuk például a Lush arcradírját, ami könnyen morzsolódó, fekete faszénnel hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, és elnyeli a felesleges zsírt.

9. Kézfertőtlenítő - BodyShop, 760 forint
Ha egy zsúfolt szórakozóhelyen múlattuk az időt, akkor érdemes nemcsak egyszerűen kezet mosni, hanem fertőtleníteni is. Ha egy ilyen eper illatú fertőtlenítőt választunk, akkor akár még a kezünkbe ivódott cigarettaszagot is semlegesíthetjük.

10. Maszk - BodyShop, 3690 forint
Szintén spórolósoknak való a BodyShop három az egyben arcmaszkja, ami egyszerre tisztít, radíroz és hidratál.

11. Szájspray - Mentolin, 660 forint
Ha nincs idő a fogmosásra, vagy rendszeres frissítésre van szükségünk, akkor vegyünk szájspray-t. A Mentolin 20 milliliteres terméke kedvező árú és kompakt kiszerelésű, így magunkkal vihetjük bárhová.

12. Gél - L'Occitane, 6450 forint
Aki szereti a gél állagú ápolót, az egyenesen imádni fogja a L'Occitane termékét, amelyet a fáradt bőr felélénkítésére fejlesztettek ki. A csomagolásnak köszönhetően a gélben található hámlasztószemcsék mellett a gumiból készült mikrogolyók masszírozzák a bőrt.

13. Lemosó - Lancome, 8900 forint
A Lancome kétfázisú, nem olajos lemosóját érzékeny bőrűek is használhatják, hiszen gyengéden távolít el mindenféle festéket. Ráadásul kontaktlencsét viselők is használhatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.