Kínos helyzetbe került Lily Cole

modell LifeNight Lily Cole villantás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy óvatlan pillanat, és majdnem túl sokat mutatott magából Lily Cole, aki az utolsó percben kapta vissza magára a bikinifelsőjét.

A legtöbb sztár retteg a pillanattól, amikor bikiniben látja magát viszont valamelyik újságban. Lily Cole azonban emiatt nem aggódik: fehér színű, pánt nélküli bikinije nem hagyott sokat a képzeletre, és kis híján sikerült is többet mutatnia a bájaiból, mint szerette volna. Egy hullám és egy óvatlan pillanat kellett ahhoz, hogy a vörös hajú modell bikinije félrecsússzon. A pikáns fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szerencsére Lily szemfüles volt, és gyorsan visszakapta magára a melltartóját, amit később egy barátja segítségével sikerült csak bekapcsolnia.Az incidens láthatóan nem kedvetlenítette el a porcelánbőrű sztárt, aki igyekezett kiélvezni a nyaralásának minden percét. A fotók tanúsága szerint a modell bátran ugrált a luxushajó trambulinjáról a tengerbe - ugyanabban a bikiniben. Bár hivatalosan még nem erősítették meg kapcsolatukat, úgy tűnik, Lily Cole és Jack Dorsey között több van, mint puszta barátság. A modell-színésznő és a Twitter alapítója nemrég egy romantikus jachtúton vett részt a hírességek egyik legkedveltebb nyaralóhelyén, a St. Barths-szigeteken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.