Sminkbakik a sztárvilágból

smink szépség bőrhiba sminkbaki alapozó Rachel Zoe sztár stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyegen mindenki a legszebb arcát akarja mutatni, és a sztárok sokszor túllőnek a célon. Ahogyan a Golden Globe after party-ján Rachel Zoe stylistot, úgy másokat is ijesztővé tesz a töménytelen mennyiségű smink.

Ha egy olyan híresség, mint Rachel Zoe (aki a sztárok öltöztetője és stílustanácsadója) követ el hibát, akkor arra mindenki felkapja a fejét. A Golden Globe egyik after partyján Rachel borzalmas sminkjével vívta ki a fotósok figyelmét. Az ő esete tipikusan példázza, milyen az, amikor túl sok az alapozó, túl sok a púder vagy éppen a bronzosító. Egy ilyen sminktől a ráncok és a bőrhibák csak még látványosabbak lesznek, a női arc pedig inkább egy múmiáéra hasonlít, nyoma sincs a hamvas fiatalságnak.

Rachel hibájának apropóján összeszedtünk más sztárokat, akik túlzásba vitték a sminkelést, vagy nem jól választották meg az arányokat. Pippa Middleton és Kelly Osbourne például a szemfestékkel nyúlt mellé, Christina Aguilera teljesen új szemöldököt festett magának, míg Lindsay Lohan az alapozóval és a hullaszínű rúzzsal bánt túl bőkezűen. Őket ne utánozd!

/1301/Smink2013121161239

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.