botrányhősnő Barack Obama USA Kesha beiktatási ceremónia énekesnő beiktatás elnök biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 21-én az Amerikai Egyesült Államokat Barack Obama beiktatási ceremóniája tartotta lázban, és ezalól az extrém stílusú énekesnő, Ke$ha sem volt kivétel. A vadóc sztár, aki legutóbb biszexualitásáról vallott, hazafias szerelésével vonta magára a figyelmet.

A 25 éves énekesnő hétfő este adott koncertet a nyilvános eskütételt követő afterpartin, ahol hűen önmagához, hangsúlyos sminkben és gondosan összeválogatott szerelésben jelent meg. A platinaszőke sztár megjelenését minden bizonnyal az amerikai zászló ihlette, hiszen kizárólag piros, kék és fehér színek alkották szettjét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Piros nadrágkosztümjéhez, fehér blúzt és egy csinos kék magas sarkút választott. Blézerét, melynek hátán az U$A felirat szerepelt, kék csillagokkal egészítették ki. Az összhatást ezüstösen csillogó ékszerekkel dobta fel és sminkjét is ehhez a stílushoz igazította, ugyanis kék szemhéjfestékkel és vörös rúzzsal hangsúlyozta hazafias érzéseit. Az énekesnő a tőle megszokott módon ismét túlzásba esett, de az eseményt tekintve ezúttal talán megbocsátható volt a túlkapása.


A gálán Ke$ha azt is elárulta, hogy nagyon büszke amerikai állampolgársága miatt, az újraválasztott elnöknek pedig egyenesen szerelmet vallott fellépése során: "A következő dal a szerelemről szól, ezért ajánlom Mr. Barack Obamának, mert imádom őt."

Sminkbakik a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-sztarok-akiket-ijesztove-tett-a-tulzott-rossz-smink.htmlBritney ruhája nem volt elég méretes melleinekhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-britney-spears-enekesno-lenge-ruhajabol-kilogott-a-melle.htmlÚj frizurával lepte meg a világot Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20130121-barack-obama-amerikai-elnok-beiktatasan-michelle-obama-uj-frizuraval-jelent.htmlRépaszínű sztárok - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130118-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-scarlett-johansson-amanda-peet-es.htmlÍgy varázsolj újat az öreg, megunt pólódbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130117-hogyan-legyek-jo-no-megunt-oreg-polo-atalakitasa-ruhafestekkel.htmlRiválisával is találkozott Palvin Barbihttp://www.life.hu/szepulj/20130117-palvin-barbi-az-rtl-klub-fokusz-cimu-musoraban-meselt-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.