Kanye West bankrabló kim kardashian rapper Maszk Párizsi Divathét énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West, aki nemsokára édesapa lesz, híres arról, hogy szeret különböző gúnyákba és maszkokba bújni. Korábban ezt leginkább koncertjei alatt tette meg, most azonban a nyílt utcán öltözött bankrablónak. A divatbalesetet rosszabb helyen nem is követhette volna el, mint a párizsi divathéten.

Ahogy arról a Life.hu A párom a stylistom című cikkében beszámolt, Kanye West erősen megreformálta párja, Kim Kardashian öltözködését, mióta összejöttek. Így persze különösen meglepő, hogy pont ő, a stílusikon hírében álló rapper kelett feltűnést különös és egyben értetlen öltözködésével a párizsi divathéten.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, hogy a sztár bankrablónak öltözött, bár ahhoz túl merész választás volt ez a piros szín. Élénk maszkjára ráadásul ollóval vághatott egy rést, hogy kilásson és megtalálja kedvesét a divatbemutatókat pásztázó hölgyek között. Hogy Kim mit szólt az énekes különös gúnyájához, azt nem tudni, mindenesetre a kifinomult ízléséről híres sztár ezúttal igencsak mellényúlt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.