színésznő arcbőr arckrém Katie Holmes bőrápolás csiganyál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes különleges módját választotta arcbőre ápolásának: a színésznő csiganyállal szépül.

A színésznő egyre jobban néz ki, mióta elvált férjétől, Tom Cruise-tól. Lehetséges, hogy nemcsak a különválás, hanem más is segítségére volt abban, hogy bombaformába kerüljön?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katie Holmes állítólag olyan arckrémet használ, amelyben a puhatestűek nyálmirigyeiből nyert anyagot, úgynevezett mucint, avagy nyákot használtak fel hatóanyagként - írja a The Sun bulvárportál. A Pallas Nagylexikon szerint a mucin a nyálmirigyben, köldökzsinórban és az ínakban előforduló nyúlós, ragadós anyag. Ezeket tiszta állati mirigyből vagy a köldökzsinórból készítik. A csiganyál pozitív tulajdonságait olyan chilei farmerek fedezték fel, akik a földjeikről szedték össze a kártékony jószágokat. A munkások kezén a bőr sokkal finomabbá, puhábbá vált a sok-sok csiganyáltól.

Katie Holmest egyébként 2012-ben az évezred legszexisebb nőjének kiáltotta ki a GQ magazin.

Katie Holmes megmutatta új arcáthttp://www.life.hu/szepulj/20130108-katie-holmes-szineszno-tom-cruise-volt-felesege-a-bobbi-brown.htmlKatie Holmes újra összejönne Tom Cruise-zalhttp://www.life.hu/legykepben/20121023-katie-holmes-szineszno-ujra-osszejonne-volt-ferjevel-tom-cruise-szinesszel.htmlHónapokig boldogságot színleltek! Lehullt a lepel Katie Holmes és Tom Cruise válásárólhttp://www.life.hu/szeress/20121005-honapokig-boldogsagot-szinleltek-lehullt-a-lepel-katie-holmes-es-tom.htmlJót tett neki a válás - Kirobbanó formában van Katie Holmeshttp://www.life.hu/szepulj/20120921-katie-holmes-az-orosz-harpers-bazaar-cimlapjan.htmlÍme Tom Cruise új szerelme! - Szexi szőkére cserélte Katie Holmest a hírek szerinthttp://www.life.hu/szeress/20120914-tom-cruise-szinesz-uj-szerelme-a-szexi-szoke-lea-seydoux.htmlMit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válásahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szerelem-parkapcsolat-sztarok-lezarult-tom-cruise-es-katie-holmes-valasa.htmlSzerelem a láthatáron? Katie Holmes randizott, de ki lehet a titokzatos fiatalember?http://www.life.hu/szeress/20120728-szerelem-a-lathataron-katie-holmes-ujra-randizik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.