plasztikai műtét plasztika természetes szépség mellműtét Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévéből kellett megtudnia Debreczeni Zitának, hogy megműttette a melleit. A fotósként is dolgozó modell teljesen kiakadt a hamis állításon.

A TV2 Aktív című műsorának egyik riportjában Zimány Linda mesél arról, miért döntött úgy két év rágódás után, hogy megműtteti a melleit. A riport készítői szerint a magyar sztárvilágban nem ő az egyetlen, aki kés alá feküdt, többek között Debreczeni Zita is így döntött.

Forrás: Facebook / Debreczeni Zita Photography
Forrás: Facebook / Debreczeni Zita Photography

Látva a műsort, a fotósként is dolgozó modell teljesen felháborodott, és dühös kommentben osztotta meg hivatalos rajongói oldalán, hogy nem tartozik azok közé, akik plasztikáztatták a melleiket. "Most néztem a TV2-n az Aktívot, és én is onnan tudtam meg, hogy megműttettem a mellem! Kedves sajtó, tényleg ennyire nehéz felfogni, hogy nincs megműtve semmim?! Ha lesz, akkor nem fogom letagadni, de egyelőre nem lesz, az biztos!"

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Mitől ilyen szép Debreczeni Zita bőre?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121108-debreczeni-zita-vigyaz-az-egeszsegere-tonkolybuza-kenyeret-eszik-kokuszzsirral-foz.htmlDebreczeni Zita: "Nagyon sokat sírtam"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120731-debreczeni-zita-nagyon-sokat-sirtam-egy-kave-szily-noraval.htmlSenkinek nem beszélt róla! Másfél év küzdelem után a rák győzött Debreczeni Zita édesapja feletthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120623-masfel-evig-kuzdott-a-rakkal-vegul-a-szornyu-kor-gyozott.htmlSzakított az álompár! Debreczeni Zita és Kedves Ferenc kapcsolata válságbanhttp://www.life.hu/legykepben/20110618-szakitott-az-alompar-debreceni-zita-es-kedves-ferenc-kapcsolata-valsagban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.